Şimdi Ara

<<ACER ASPIRE AS9523WSMI >> YENİ 17 INCH 512MB EKRAN (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
1
Favori
28.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayar pc wizard ı kurdum orda 8 cell olduğu ve monitörünün LGPhlips olduğu bile yazıyor...8 cell olduğunu almadan önce acerin sitesinde zaten okumuştum..
  • ekstra sata dan hdd takabilirsiniz...sata destekliyor
  • Ya Teknosa'da teşhirdeki modelde güzel bi demo dönüyor sürekli, webcam'dan görüntünüzü yakalayıp döndürüyor...Nerden açıyoruz onu...Ekran koruyucu sanırım, ama Vista'da ekran koruyucu nerden açılıyor bulamadım yaw. Çok cins şu Vista, aradığım hiçbişeyi bulamıyorum, herşeyi değiştirmişler
  • Arkadaşlar bende directx versiyonu 10.0.0 diye yazıyor..şaşırdım walla..isterseniz sizde bi kontrol edin..tabi pc wizard 2008 programında yazıyor
  • bendede öle yazıyor...direct x 10

imperio masaüstünde sağ tıkla kişileştirmeye bas ordan ekran koruyucuyu seç..ben baktım ama öle koruyucu yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: technologies

bendede öle yazıyor...direct x 10

imperio masaüstünde sağ tıkla kişileştirmeye bas ordan ekran koruyucuyu seç..ben baktım ama öle koruyucu yok...

Eyvallah kardeşim sağol, ben de bulamadım...Bana ekran koruyucu gibi geldi, 2-3 dk sonra kendiliğinde çıkıyordu çünkü...Acaba onlar mı yüklemiş anlamadım...Gittiğimde bi sorayım en iyisi elemana, merak ettim...
  • o zaman dx10 desteklemiş oluyo bu laptop.neyse çokta önemli değil..bide xpye başarılı bi şekilde geçen varsa lütfn aydınlatıcı msjlarını bizden esirgemesinler
  • arkadaşlar bu laptop kesinlikle dx10 destekliyor..çalıştıra dxdiag yazın görün
  • zaten vista ile dx10 geliyo fakat ekran kartı dx10 desteklemiyor sanırım.
  • unuttunuz gittiniz yaw bu topiği
  • arkadaslarr buu laptopp crysis oynunu kaldra bılrmı yanı rhttlıkla sorlamadann ıyımı makına ya kafamm alak bullak hangısını alım dıee lutfen yarıdm
  • Crysis denemedim ama medium'da akıcı oynatsa şükretmek gerek sanırım.Crysis çok hantal bi oyun, 7900 ile kaliteli ayarlarda çalışması pek mümkün diil.
  • crysis ben daha kurmadım vakit bulamıyorum :S

ben bu laptopa bluetooth+gps alıcı+250 gb ekstra hdd birde tv kartı takmak istiyorum...çokmu istedim
  • quote:

crysis ben daha kurmadım vakit bulamıyorum :S

ben bu laptopa bluetooth+gps alıcı+250 gb ekstra hdd birde tv kartı takmak istiyorum...çokmu istedim

Ben de 250 veya 500'lük harici HDD (2.5'mu 3.5'mu ona karar veremedim), harici TV kartı ve 2.1 istiyorum...2.1'i aldım Creative I-Trigue 3300, darısı diğerinin başına... Forumun 2. el bölümünü takip edin mutlaka....

Bu arada bahsettiğim zamazingoyu buldum kardeşim...Enkan koruyucuların içinde 'Acer' diye geçiyor...Benim gözümden kaçmış, ama sen nası bulamadım yaw, hiç kimse görmemiş

• ben hdd yi içine düşünüyorum 250 hdd sata...tv kartınıda pcmia uvadan düşünüyorum...masaüstü pcde skystar 2 var o yetiyorda artıyor aslında..ben karasal yayını alan model var onu düşünüyorum...harici alıcaksan skystar 2 usb lisi var oda güzel tavsiye ederim...ekran koruyucularla pek ilgilenmediğim için göremedim galiba...o menüye hiç bakmamışımdır belkide :S sen dediğinde baktım o sıra gözden kaçtı demek :D
  • quote:

ben hdd yi içine düşünüyorum 250 hdd sata...tv kartınıda pcmia uvadan düşünüyorum...masaüstü pcde skystar 2 var o yetiyorda artıyor aslında..ben karasal yayını alan model var onu düşünüyorum...harici alıcaksan skystar 2 usb lisi var oda güzel tavsiye ederim...ekran koruyucularla pek ilgilenmediğim için göremedim galiba...o menüye hiç bakmamışımdır belkide :S sen dediğinde baktım o sıra gözden kaçtı demek :D

Ben pek içine düşünmüyorum hard diski, hem iyice ağırlaşacak hem de pilden yiyecek çünkü…Bi de özellikle masaüstü bilgisayarıma aktırım için lazım bana. USB aktarım kablosu alacaktım bi baktım 65 YTL fiyat var. O kadar para bi kabloya vereceğime 120GB’lik HDD alırım daha iyi dedim, HDD fikri ordan çıktı yani. Sonra da almışken 250 veya 500’lük olsun diye düşündüm….. TV kartı olarak Compro düşünüyodum ama ithalatçısı kapanmış. Skystar düşünebilirim. Evde kablolu tv var, ama bölündüğü için tv kartı ile çok net bi görüntü alamıyorum, belki tv kartı için ucuz bi uydu alırım. Skystar’ın hem kablolu tv, hem de uydu ile uyumlu kartı var mıdır acaba? Ya da hangi model alsam uydu, anten, dahili, harici bi türlü karar veremedim….Senin tercihin ne?

• 2 bilgisayarı 15 ytlye hub al hubu modeme bağla bilgisayarları öle birbirine bağlayıp dosyalarını 2 bilgisayar arasında transfer edebilirsin....skystar 2 uydu alıcısı için..çanak anten lazım..ama şiddetle tavsiye ederim...kayıt ediyor..uydudan dosyalar falan geliyor...
  • Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. 9424 ü aldığım zamanlarda bu cihaz 3000 Ytl civarlarındaydı ve vazgeçmiştim. Ama şu an
    sinirden köpürüyorum. Daha iki gün önce bir akrabama 17" notebook aldım. Bu kampanyayı nasıl görmedim diye sinir krizindeyim.
    Hiç düşünmeden ve başka makinaya bakmadan alırdım. Neyseki bu gün internet sitesinde kalmadı olarak gördümde içim biraz rahatladı. Ama hala.................. Yeni aldığım makinada Acer 7720ZG.

• internette ne zamandır stokta görünmüyor zaten..teker teker satan yerleri gezeceksin bulmak için
  • arkdaşlar merhba bende yaklaşık 2 hafta oldu alalı makinayı üzerinde tv özelliğinin opsiyonel olduğu yazıyor ve bende destek için tpm teknolojiyi aradım ve bana makinam için tv kartını getirebilirlermi diye başvurdum herhalde 1 kaç güne bana dönerler bende burda açıklarım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.