Şimdi Ara

<<ACER ASPIRE AS9523WSMI >> YENİ 17 INCH 512MB EKRAN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
1
Favori
28.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: cankayac

3dmark 06 skoru ne.işlemci,ekran kartı vs puanı?

• merhaba,

cihaz 4 gün önce aldım.

2 defa dondu.

1.si Youtube dan video izlerken görüntü takıldı ve aynı anda seste takıldı ve aralıksız tekrar yaptı. yani sesin 1 snlik kısmı devamlı tekrar etti.
    2.si COD4 oynarken takıldı ve yine aynı arızayı yaptı. görüntü takıldı ses aynı yerde döngü yaptı.

Bu nedendir? Vistayı baştan mı kurmak gerekir?
    Ekran kartından mıdır?
    neden yapmıştır.?

Teşekkürler

ES
  • çok fonksiyonlu bi notebook ben teknik servis elamanıyım gecen elime geçti xp ye çevirdim xp kurması çok hızlı driver sorunu yok genelde bazı notebooklarda xp çevirmede sıkıntı yaşadığımız oluyor bu notebook alacak arkadaşlar için bundan korkunuz olmasın hala xp dewam etmek isterseniz sıkıntı yaşamazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArAnAnAdAm

merhaba,

cihaz 4 gün önce aldım.

2 defa dondu.

1.si Youtube dan video izlerken görüntü takıldı ve aynı anda seste takıldı ve aralıksız tekrar yaptı. yani sesin 1 snlik kısmı devamlı tekrar etti.
    2.si COD4 oynarken takıldı ve yine aynı arızayı yaptı. görüntü takıldı ses aynı yerde döngü yaptı.

Bu nedendir? Vistayı baştan mı kurmak gerekir?
    Ekran kartından mıdır?
    neden yapmıştır.?

Teşekkürler

ES

ses kartı driverinden olabilir...:S...belki ses kartından değil o anlık bi tesadüf takılmada olabilir..sık sık tekrarlıyormu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technologies -- 7 Şubat 2008; 20:46:00 >
  • sizlere yardımcı olmaya çılışıyorum fakat benimde sorularım var

laptoptan 5.1 ses alamadık yaw..alabilen varmı...sadce siyah jackten stereo ses alabildk...:S neyapmak lazım..güncel drivermi aramak lazım acep?
  • quote:

Orjinalden alıntı: technologies

sizlere yardımcı olmaya çılışıyorum fakat benimde sorularım var

laptoptan 5.1 ses alamadık yaw..alabilen varmı...sadce siyah jackten stereo ses alabildk...:S neyapmak lazım..güncel drivermi aramak lazım acep?

Dostum laptoptan 5.1 ses alman için 3 çıkış lazım. Laptoplarda ise tek çıkış olur (Line In veya Kulaklık Çıkışı). 5.1 ses almak istiyorsan Creative'in notebook için ufak harici ses kartları var...90 YTL falan galiba. Onlardan alman lazım. O zaman 5.1 - 7.1 hepsini bağlarsın...

• Youtube'da takılma olayı aynen benim de başıma geldi.
    Bir kere de mavi ekran geldi. Onun dışında 10 gündür bi sorun yaşamadım..

Sabit diskin zırt pırt komaya girmesini saymazsak tabii.. :-)
  • bide şu anda hangi stoklarda var.oyun performansları nasıl.yani oyunlarda çok ısınıp donmalar kapanmalar yapıyomu?
    quote:

?
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: imperio

quote:

Dostum laptoptan 5.1 ses alman için 3 çıkış lazım. Laptoplarda ise tek çıkış olur (Line In veya Kulaklık Çıkışı). 5.1 ses almak istiyorsan Creative'in notebook için ufak harici ses kartları var...90 YTL falan galiba. Onlardan alman lazım. O zaman 5.1 - 7.1 hepsini bağlarsın...

ya ben masaüstü bilgisayarımda line in ve mikrafon girşini çıkış olarak ayarlıyorum gayet güzel 5.1 alıyorum..aslında laptoplardada var..ama ben mikrafon girişini çıkş olarak ayarlayamadım..:S

• ya şimdi de touchpad sapıttı...
    parmağı gezdirdiğimiz alanda tek tık ile yapılan işlem varya, yani normal mouse'un sol klik tuşunun vazifesini gören işlem,

o çalışmıyor...

touchpad'i aygıt yöneticisinden kaldırdığım zaman restart istiyor. restart yaptığımda touchpad düzeliyor
    ama aygıt bulundu diyip Touchpad'i kurduğunda, "cihaz kullanıma hazır" dediğinde, yine aynı arızayı veriyor.

bu durumla karşılaşan varmıdır?

ya konuyu belki tam anlatamamış olabilirim.

maruz görün..

ES
  • quote:

quote:

quote:

ya ben masaüstü bilgisayarımda line in ve mikrafon girşini çıkış olarak ayarlıyorum gayet güzel 5.1 alıyorum..aslında laptoplardada var..ama ben mikrafon girişini çıkş olarak ayarlayamadım..:S

kardeş line in ve mic girişine taktın, peki 3. kabloyu nereye takıyorsun anlamadım. Bu şekilde gerçek 5.1 nasıl alabildin? Bence line-in'den sanal 5.1 almış olabilirsin....

• quote:

Orjinalden alıntı: tersagun

Youtube'da takılma olayı aynen benim de başıma geldi.
    Bir kere de mavi ekran geldi. Onun dışında 10 gündür bi sorun yaşamadım..

Sabit diskin zırt pırt komaya girmesini saymazsak tabii.. :-)

Konuyu biraz araştırdım Norton bu soruna yol açabiliyormuş (ben kurmadım o yüzden). Ayrıca Vista'da sürekli mavi ekran ile karşılaşanlar için Servis Pack 1'in kurulması şiddetle öneriliyor...Kuranlar artık Vista'dan çok memnunmuş.... Denemekte fayda var....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş line in ve mic girişine taktın, peki 3. kabloyu nereye takıyorsun anlamadım. Bu şekilde gerçek 5.1 nasıl alabildin? Bence line-in'den sanal 5.1 almış olabilirsin....

Bak şimdi; line in: front micrafon:rear diğer line out:woofer ve center ben bunu masaüstü pc de yapıyordum..bundada olmalı..realtek ses kartı intel 945 anakart var...
    5.1 i bu yöntemle alıyorsun imperio..sen hiç denemedinmi..

• Nortonu ilk gün sildim ben..touchpad olayına gelince..onun uygulamasınımı sildin acaba...başlat çubuğunda sağ alt menudeki kırmızı icon touchpade ait..onu kaldırma...

denetim masasından fare ye bas ordan ayarlara bi bak.ben öyle b sorunlar karşılaşmadım...
  • HDMI olayı çok güzel ben 5920de kullanıyorum lcd tvye bağlayıp

1080p filmler çok süper oluyo valla ama power saverda takılıyo görüntü..
  • quote:

bide şu anda hangi stoklarda var.oyun performansları nasıl.yani oyunlarda çok ısınıp donmalar kapanmalar yapıyomu?
    quote:

?
    quote:

yaw arkdaşlar kimse cevap vermiyo sorularıma yaw.test yapan yokmu hiç?

• walla ben yapmadımki ...yapsam sölerdim..pekte ilgilenmiyorum o puanlarla ya , oyüzden.
  • quote:

walla ben yapmadımki ...yapsam sölerdim..pekte ilgilenmiyorum o puanlarla ya , oyüzden.

neyse sağlık olsun .yapan biri olursa yazar inşallah
  • quote:

Bak şimdi; line in: front micrafon:rear diğer line out:woofer ve center ben bunu masaüstü pc de yapıyordum..bundada olmalı..realtek ses kartı intel 945 anakart var...
    5.1 i bu yöntemle alıyorsun imperio..sen hiç denemedinmi..

Masaüstü tamamda, laptopda nasıl oluyor o dediğin...Ben laptopta 3. çıkışı göremedim. İlk laptopum olduğu için yabancıyım biraz. Ayrıca ayarlarıda kurcaladım baya, sadece Stereo ayarlanabiliyor...Ben masaüstü sistemindeki Realtek ile tık diye 5.1'e geçiyordum, bunda seçilmiyor. Yapınca göster de öğrenelim bizde yaw. Merak ettim baya...
  • quote:

quote:

bide şu anda hangi stoklarda var.oyun performansları nasıl.yani oyunlarda çok ısınıp donmalar kapanmalar yapıyomu?
    quote:

?
    quote:

yaw arkdaşlar kimse cevap vermiyo sorularıma yaw.test yapan yokmu hiç?

Bende yapmadım açıkçası, luzüm da yok...Fiyat ve özellikler super çünkü, bulmuşken almak lazım...Sonuçta testler iyi de olsa, kötü de olsa yarın daha üst modeli çıkacak, keşke almasaydım diyeceksin...Onun için keyfine bakmak lazım sadece, puanlar gereksiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 9 Şubat 2008; 4:44:58 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.