Şimdi Ara

<<ACER ASPIRE AS9523WSMI >> YENİ 17 INCH 512MB EKRAN (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
1
Favori
28.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vistayı silmenin garantiye bi etkii yoktur bence..çünkü recovery sayesinde tek tuşla bilgisayara ista yüklüyorsun orjinal olarak
  • bencede olmaması lazım. sonuçta bana donanım garantisi veriliyor işletim sistemi değil. canım isterse ms dos yükleyip onunla bile çalışabilmeliyim:) yada windows 3.1:) vista uyuz bi işletim sisteminin teki. oyunlar çalışmıyor eski programlar çalışmıyor. örneğin vb 6 ... iş yapamayacaksak ne anladıkki bu işten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 22 Nisan 2008; 23:43:33 >
  • hangi oyunu çalıştıramadın.? Ben bunda 1999 yapımı oyunu çalıştırdım
  • yani çalışmıyor derken xpdeki kadar hızlı çalışmıyor demek istedim. yoksa daha vistada hiç oyun denemedim. açmıoyrum bile vistayı.
  • vista daha hızlı geldi bana bilmiyorum farklılık gösterebilir herkeze göre

vistada açıldıktan sonra masaüstünde ikonlar refresh oluyor beyaz oluyor ya onu sevmedim...bende object dock plus ı yükledim masaüstünde 34 ikon aldı..o bile fayda etti...object dock ile sol tarafa açılan bi bar atadım süper oldu tavsiye olunur
  • Cesareti olana 7900GS + GTXBios = 7900GSX

http://www.notebookforums.com/thread180011.html

Ters bir şey olursa sonra bana küfretmeyin ama emin olmayan denemesin
  • Sen denedinmi hocam? sonuç ne oldu. yoksa kendi kendine mi küfrettin:)
  • Yok hocam bendeki go7300 ama 7900 olsa yapar mıydım bilmem.... ama ya tutarsa...
  • valla masaüstü bilgisayarım varken öyle çılgınlıkları rahatlıkla yapıyordum. nasıl olsa en fazla o kart bozulurdu. onunda yenisini yada ikinci elini gider rahatlıkla alırdım. ama söz konusu laptop olunca o kadar kolay cesaret edilmiyor işte. aynı laptoptan 3-4 kişi denemiş ve kolaylıkla becermiş olsa ve sistemleri düzgün çalışsa ve birisi açıkça anlatsa belki denerdim :) gavurcam zayıf oldğu içn cesaret edemem:)
  • 7900gsx olsa ne farkederki şahsen ben 7900 gs nin eksikliğini hiç bir yerde hissetmdim..sonuçta laptop bu illaki zorlanacak
  • Herhalde çok bir şey fark etmez riva tuner da aynı işi görür sanırım. Ama bazı pixel shader üniteleri aktif olacak olsaydı iş değişirdi. SAdece bios yoluyla o.c. gibi duruyor. Ama zaten ekran kartından önce işlemci ya da daha çok ram su koyar bu sistemde, zaten yeterince kuvvetli ekran kartı. İşte yurtdışında böyle şeylerle uğraşanlar var sadece onu belirtmek istedim ben kimseye tavsiye etmem aslında böyle bir şeyi
  • riva tunerde aynı işi görürmü bilmem ama ben oyun oynarken riva tuner kurup bazen yükseltiyorum frekansı felan. mesela kardeşimde casperin laptopu var ekran kartı ge force 7400. frekansları 450ye 700. oyunları yavaş oynadığında frekansları 500'e 750 ye çekiyorum. eskisinden daha ii oynutor
  • peki arkadaşlar ben makianay hem xp hemde vista ultimate kurmuştum. bigün canım sıkılırsa orcinal vidnowsuna dönmek istersem nasıl recoveryi çalıştıracağım. hdd deki recovery bölümne hiç dokunmadım olduğu gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdemirci

peki arkadaşlar ben makianay hem xp hemde vista ultimate kurmuştum. bigün canım sıkılırsa orcinal vidnowsuna dönmek istersem nasıl recoveryi çalıştıracağım. hdd deki recovery bölümne hiç dokunmadım olduğu gibi duruyor.

recovery dvdlerini oluşturduysan tek tıkla dönebilirisin..ama oluşturmadan kaçak ultimate ve xp kurduysan yükleyemzsin..gizli bölümdeki dosyalardan nasıl recovery yapabileceğimizi bilen varmı acep?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdemirci

riva tunerde aynı işi görürmü bilmem ama ben oyun oynarken riva tuner kurup bazen yükseltiyorum frekansı felan. mesela kardeşimde casperin laptopu var ekran kartı ge force 7400. frekansları 450ye 700. oyunları yavaş oynadığında frekansları 500'e 750 ye çekiyorum. eskisinden daha ii oynutor

Benim go7300 480 e 900 gibi çıkabiliyor en fazla ama o bile farkediyor 350 600 e nazaran.
  • valla ben korkup daha yükseğini denemedim ama deneyebilirim. sıcaklığı sürekli kontol altında tutuyorum ve hiç farketmiyor. daha fazlada çıkar sanırmı.
  • yav arkadaşlar laptopu servise göndereli nerede ise 15 gün olacak ve hala gelmedi. sallayıp duruoyrlar bu hafta içinde bilgi verecez diye. hafta bitti hala bilgi verecekler.
  • dua et biraz daha bekletsinler..bildiğim kadarıyla tamir süresi zamanına kadar bitmezse tamir hem cihazını hemde faturandaki tutarı iade ediyolar..Sadece bir duyum bu.Yalnış yönlendirme olmasın
  • valla ben paramı geri istemiyrum. makinamı istiyorum. çünkü bu fiyata bundan ii makina yok. elinde paran olsa makinadan piyasada da yok. sap gibi kalırız ortada yani paramızla. ben bir aylık ikinci el aldım 1650 liraya. hoparlörünü ben bozdum yada bende bozuldu. değiştirilmiş gönderilmiş sanırım p.tesi elimde olur inşallah. tam 3 hafta sürdü ve dünyanın tel parasını harcadım.
    bu arada bi ilginç olayı anlatayım size. iki hafta makinanın yapılmasını bekledim. sürekli tel açtım. iki hafta sonra baktılar makinaya ve parça siparişi verildi dediler. eyvah dedim. iki hafta bekledik parçada 15-20 günden önce gelmez. gelincede bir iki haftada anca takarlar. yani nerden baksan bi ay daha bekleyeceğim. cumartesi idi parça siparişi verdiklerinde. makinada bana lazımdı. p.tesi aradım ve dedimki: sizin parçanın yurt dışından gelip tamir edilmesi bi aydan önce bitmez. enniyisi siz bugün makinamı toplayıp geri gönderin. ben size bi ay sonra makinamı tekrar gönderirim o zamar yaparsınız dedim. tamam dediler bugün toplayıp gönderiyoruz. salı günü oldu. acaba gönderdilermi gönderdilerse hangi kargo ile gönderdiler diye bi sorayım deyip tekrar aradım. bu sefer ne derlerse beğenirsiniz. beyefndi sizin parça geldi takıldı testleri yapılıyor. bu hafta içinde testlerini bitirip göndereceğiz. çok şaşırdım. cumaretesi parça siparişi verildi ve salı günü parça geldi. sonrada testler cuma gününe kadar sürdü ve cuma günü şükürler olsun kargoya verdiler. p.tesi elimde olacak bakalım. inşallah düzgünce yapılmıştır.
    3 günde yurt dışından parça gelmesine dair yorumlarınız nedir arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.