Bildirim
acer'e format atacam ama nasıl???
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
model nedir bilemiyorum ama acer notebookların özelliklede yeni modellerin hepsinde D2D fonksiyonu denilen gizli partitiondan recovery özelliği var ve format atıp zahemete katlanmana inan hiç gerek yok... Yapman gereken tek şey şu... Notebook u restart et acer logosunu gördüğün andan itibaren alt+F10 tuşalrına basmaya başla ve otomatik recovery kısmına girersin ve gerisini zaten kendi başına hallerdesin ok....
Ha bu arada format olayı pc de ve notebook dada aynıdır ok...
kolay gelsin, -
çok sağol arkadaşım. bu arada benim pc aspire 3005.WLMİ -
senin model içinde geçerli yalnız datalarını yedeklemeyi unutma ok... -
dostum dediğini yaptım. sayende bemin pc tertemiz oldu. çok duamı aldın. ne kadar basitmiş.bundan sonra format olayını unutabiliriz.alet herşeyi kendisi yapıyo.yedekleri aldim almasına da D'ye dokunmadı bile. sadece C'deki binbir emek resimleri unutmuşum. -
Eyvallah bu aralar duaya çok ihtiyacım var zaten :)) sen sağol...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X