Şimdi Ara

acer lap top açılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingiltereden abim acer aspire 5100 marka bi laptop yolladı arızalı yaptır kullan diye bulunduğum ilçede biyere götürdüm harddisk arızalı dedi değiştirdiler yenisi ile sonra sorunsuz çalışıyordu 3-4 şimdi ise power tuşundan açıyorum 2 kısa bip sesi geliyor ve error failure fixed disk 0 hatası çıkıyor bazende bu hata çıkmadan ekran siyah bir şekilde kalıyor hiç bir işlem yapmıyor fan çalışıyor remleri söküp taktım ekran kartını söküp taktım hddyi söküp taktım ancak durum değişmedi bi anakart tamirciside msn den konuştuğumda çipset arızalı değişmesi lazım 160 ytl masrafı var dedi çok iyi anlamıyorum yardımcı olun lütfen tam arıza nedir donanımsal mı yazılımsal mı

• Biosa rahatca giriliyor yani oylemi?
  • yazılımsal değil gibi duruyor peki kararmadığı zamn F1 basıp dewam edebiliyormusunuz..
  • hayır kararmadığı zaman f1 basıp devam ettiğimde ekranın sol üst köşesinde simge yanıp sönüyor öyle kalıyor acer logosu varkende f8 yapıp güvenli modda açılsın diyorum yine aynı
  • Himmm, hiren`s boot cd olsaydi hdd test ve ram testi yapardin dos altindan.
  • kardeşim bana soracak olursan 160tl'ye yapan adama ver yapsın derim başka çaren yok gibi görünüyor...
  • en son çare o olucak zaten ama ben belki bi fikri olan yada yardımcı olan olurmu diye konu açayım dedim arıza belkide basit bişey yada yazılımsal çok iyi anlamadığım için boşuna para vermek istemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC res atıyor yardım lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios update yapmakta fayda var derimm 160 lirayı vermeden önce
  • o nasıl oluyor bilmiyorum elimde hiç bir cd yok eğer msn den yardımcı olabilecek varsa çok rica edicem ahmetceliker@hotmail.com
  • sorun diskte gibi yada diskin beslemesinde sorun var ki önceki hatasıda diskmiş , yani bunun üzerine yoğunlaşmak lazım sonuçta biosa giriyor yada başlama kısmını geçiyor ve boot esnasında bu hatayı veriyor ram ve hdd kontrol edilmeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.