Bildirim
Acer marka laptop'a görüntü gelmiyor !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
dell deki kronik sorunlardan biri. çözümü anakart değiştirmek ama önce şunu deneyelim, pc yi açarken "power + Fn" kombinasyonu ile aç, ekrana renk geliyor mu?
edit. bilgisayarının dell olmadığını biliyorum, örnek olsun diye öyle yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekk -- 30 Mart 2009; 4:44:41 > -
quote:
Orjinalden alıntı: zekk
dell deki kronik sorunlardan biri. çözümü anakart değiştirmek ama önce şunu deneyelim, pc yi açarken "power + Fn" kombinasyonu ile aç, ekrana renk geliyor mu?
Ekrana hiç bi şekilde görüntü gelmiyor. Kesinlikle anakart yanmış olabilirmi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: editor_0.7
quote:
Orjinalden alıntı: zekk
Ekrana hiç bi şekilde görüntü gelmiyor. Kesinlikle anakart yanmış olabilirmi ?
görüntü demedim zaten, renk yada daha dogrusu ışık gelip gelmediği önemli, sanırım o da yok. ekrana giden kablolarda bir sorun olabilir, yada en kötüsü dediğin gibi anakartın üzerindeki ekran kartı uçmuştur.
-
benzer bi sorun benim acer 5920g laptobumda basladı ekran acılıo hersey normal ama ısık yanmıo bazen acıp kapadıgımda düzelioo hiç kapatmasam kullanıorum ama tekrar acıp kapadıgımda gelmioo :( nedir acaba sıkıntıı -
benm 5536g notebook'umdada var ama öyle çok sık olmadı şimdiye kadar bi kaç kez olmuştur bilgisayarı yeniden başlattığımda simsiyah ekran geliyo fanlar çalışıyo başka bir tepki yok.power dan kapatıp tekrar açtıgımda ise düzelmişti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X