Satıcının kendisi trendyolda 6100 e satıyor hepsiburada da satış fiyatı 4399 tl. Epeyde akakçe de muadilini göremedim. Daha uygunu varsa yazın siparişimi iptal edeyim :D Satıcıya mesaj da attım stokta var mı alayım mı diye alım yapabilirsiniz dedi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENGN55 -- 25 Ağustos 2022; 14:49:51 > |
Acer Nitro XZ273UP 27” 170Hz 0.5ms Freesync Premium QHD Curved Monitör 4400 TL
-
-
link hatalı diyor
-
Satıcı: BOZDAN Teknoloji
bence ederi bu
-
Kopyalarken yarıda kesmişim düzelttim hocam kusura bakmayın.
-
Monitorde olu piksel cikinca iade almiyorlar. Amazon bu konuda iyi.
Ya 2. El ya amazondan almak lazim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız 2-3 yıl önce acer 27 inch 4k monitörde 2 tane çıkınca iade başlatmıştım almamışlardı satıcı hepsiburada idi. Monitör bir ay gezmişti en son elimde kalmıştı. Ölü pikselleri göremiyordum ama satarken alınmaz diye iade etmek istemiştim ömürlük duruyor şimdi iyi ki satmamışım.
-
estağfirullah ne kusuru. paylaştığınız için teşekkür ederiz
-
keske curved olmasaymış, düz ekran 144hz monitör arıyorum mümkünse 24" 23". curved 2 yıldır kullandım ama yok flat daha iyi hem panel sorunları minimuma iniyordu
-
Bu curved ekranı kim icat ettiyse....!!! Düz yapın şunları be kardeşim:)
-
Curved da ne problem oluyor hocam ?
Odyssey g7 28' 4k 144hz 1ms monitörün ikinci eline 7500 tl verdim, o zaman bu olsaydı bunu alırıdm.
-
Monitörü teslim almayıp iade ettim. 4000 e her şeyini test edip görerek Asus Tuf Gaming VG27AQ1A aldım mükemmel cihaz. Teşekkürler.
-
4kya nerden aldınız hocam hayırlı olsun. Bir de ips ekranların siyahları konusunda kötü yorum yapıyorlar, sizce nasıl genel anlamda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newtonsapple -- 31 Ağustos 2022; 11:17:53 >
Yukarıdaki yorumlarda önerildiği üzere ikinci ele baktım kendi ilimde ilanda varmış gittim denedim aldım Halihazırda ips monitör kullanıyordum alışkınım ve evet siyahlar gri gibi. Çamur gibi ekrana bakmaktansa griye kaçan siyah benim için önemli değil hocam. Ben yarım parlaklıkta kullanıyorum siz deyince full siyah görüntü açtım oldukça başarılı geldi. Fotoğraf ekleyeyim dedim ama yansıma yapıyor anlaşılmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu fiyatlara 4K ve yüksek hz li monitör yok mu ya 27" veya altında
-
Ben iki yıl önce bile 6 bine aldım hocam hiç sanmıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X