Şimdi Ara

acer servis rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaslar 2 aralikta laptobumu servise verdim.Ertesi gun aradilar sivi temasi oldugunu ve kullanici hatasi oldugunu belirttiler.

Telefonda ki sahis 136tl klavye degisimini onayliyormsnz diye sordu.Banada pahali geldigi halde onaylamak geldi.Ugrasmak istemedim acikcasi.

Daha sonra cihaz tamir azemi suresi 20 is gunu gecti ama kullanıcı hatasi oldugu icin bu garanti kapsamina girmiyorum.

Onada eyvallah dedim.Peki be olsu hala bugune kadar halletmediler.Servisi arıyorum acmiyorlar.Musteri hizmetlerine aradigim bagirdim cagirdim yine fayda etmedi.En sonuda sert konustum bu sefer sürekli telefonlara cvp vermeyen servis telefonu beni aradi.Ben musteri hizmetlerine yapmıyorsaniz becermiyorsaniz verin cihazımı 1.5 ay oldu dedim.Neyse telefondaki aradi iste iptal etmeyin bu hafta ici halolur filan dediler ama yine olmadi

Bu parca nerden geliyor cidden merak ettim.Sizce be yapmaya calisiyorlar sikatet etsem filan faydasi olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maksatları para koparmak. Alet öylece duruyordur orada.

Umarım özel verilerini cihazda bırakmamışsındır. Servislerin hiç birine güvenmem ben. Hangi firma olursa olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI SERVİS REZİLLİĞİ!!!
    7 yıl önce açıldı
    Acer Nitro Teknik Servis Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.