Şimdi Ara

Açığa geçilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.sınıfa geçtim okulumdan nefret ediyorum yanından geçerken bile kötü oluyorum açığa geçmeyi düşünüyorum ama açığa geçince iokbs bursu kesiliyormuş sizce değer mi

• 90 üstü ortalaman varsa önermem. Benim ortalamam çok kötüydü geçtim benim için iyi oldu. Ortalama harici pekte iyi bir yanı yok açık lisenin.
  • .
  • sevmiyorsan okulunu,bursa aman aman ihtiyacın yoksa son gün geç
    açıkla ilgili düzenleme gelecek diyolardı bak ona patlama sonra
  • benimde burs yalan oldu geçince ama pişman değilim öğretmenler cok tırttı maalesef,ama açığa geçen çoğu arkadaşım saldı potansiyelinin altı yaptı,kendini tanıyıp çok iyi seviyelere gelende var.Emin olmadan açığa geçme bence
  • Cevaplarınız için teşekkürler
  • Son gün geçtim çok memnun kaldım. Çalışmandan memnun değilsen ve evde çalışabileceksen 1sn düşünme
  • Açık liseye geçmek hayatımda aldığım en iyi kararlardan biriydi. Lisen kötüyse geçmeni öneririm.
  • disiplinsiz birisiysen ve evde uzun süre masa başında oturarak çalışabileceğinden emin değilsen, kendini tam anlamıyla tanımıyorsan geçmemeni öneririm. dışarıdayken dikkatini dağıtacak hiçbir şey yok ve bu sayede verimli bir şekilde saatlerce çalışabiliyorsun ama evde dikkatini dağıtabilecek ya da rahatlığa alışmanı sağlayabilecek bir sürü şey var. bunu göz önünde bulundur

• eğer okulundan nefret etme durumu varsa bence kesinlikle geç. aynı durumu ben de yaşadım fakat çok önemli bir tavsiyede bulunayım dershaneye gitme gideceksen de akşam gruplarıyla gir. öbür türlü açık lise sinifiyla geçirdiğin vakte her ilerleyen ayda daha çok takarsın ve verimin düşer, belki benim gibi dershaneyi bırakırsın.
  • Açık lise + kütüphane en iyisi
  • Hocam ben açık lise + dershane yapmıştım iyi ki öyle yapmışım birinci dönem çok çalışmıştım konularım bitmişti bile.
    Yani kısacası kendinden çok eminsen ya sıkılmadan çalışabileceğini düşünüyorsan geç. Burs konusu seni ilgilendirir maddi durumuna göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.