Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.093
Cevap
56
Favori
106.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım hocam. Peki benim santrale mesafem 1600m buraya kabin konulursa nasıl olur santral kurmak yerine örneğin? Santrale 90m olan ev için altyapı sorgulama sitelerinde 80mbps hız gözüküyor. Dilekçe saha dolabı veya santral olarak değil de VDSL bağlantısı almak istiyorum deyin diyorsunuz o daha mantıklı orayı anladım da ayrıdan bir sorum da bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c34 kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962-171

Konunun ilk sayfasına bakabilirsiniz. Kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

• cracker1718 kullanıcısına yanıt

İşin planlama boyutu Telekom a ait hocam ister kabin koyar ister santral koyar isterse ftth çekebilir yani ona biz bir şey diyemeyiz. Bölgenizdeki altyapı uygunluğuna göre onlar bir tercih yapacaklardır.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Kafama bir soru daha takıldı. Köyde Türk Telekom abonesi olmayanlar da imza verirse olur mu? Abonelik şartı da koşulabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba açık kapıdan böyle bir mesaj geldi btk’dan ilerleme yaptım şimdi. Sizce normal mi? Apartman yöneticisi ile görüşüp herkesten imza alacağım. Tek başına uğraşma demeye getirdi bugün Ataköy santraldeki arkadaşlar.

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sizin valilik telekom müdürlüğüne iletmeyi bilmiyor sanırım. Hocam ben size en iyi yöntemi söyleyeyim. Planlama bölümüne bizzat gidin, durumu anlatın. Neler yapılabilir zaten görüşmenizde belli olur.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bu işler bu kadar zor mu yav 80 metre ötemde bina alıyor karşımdaki ve yanımdaki bina alıyor benim bina yeni olmasına rağmen almıyor.

• cracker1718 kullanıcısına yanıt

Dilekçeye imza atabilirler sorun yok

• Merhaba

Başvurunuzu ilgili Telekom müdürlüğüne iletmemişler hocam. @c34

@ru.celebi hocamızın ilettiği görselde ise ilgili telekom müdürlüğüne iletilmiş ve alınan cevap vatandaşa iletilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 15 Ağustos 2024; 15:40:46 >

Sizin hali hazırda bir altyapınız var mı? Telekom'un çalışma mantığı çok karışık :)

Vdsl var hocam

Elden apartman ile birlikte dilekçe yazmaktan başka bir çözüm kalmadı galiba hocam

Bölgeniz için bütçe varsa dönüşüm yaparlar hocam. Onun dışında çivi çakmazlar :) Ücreti mukabilinde fiyat teklifi isteyebilirsiniz.

• @c34

Hocam bir üstte @ru.celebi forum arkadaşımızın dediği gibi, eğer planlama dahilinde çözülemiyor ise özel proje kapsamında sorabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-43

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 15 Ağustos 2024; 20:8:59 >

Özel projelerin bu seneki fiyatı genel olarak ortalama 20 küsür bin tl sanki.

Genel olarak o şekilde teklifler sunulmuş evet hocam.

• Hocalarım iyi günler. Ben ekte bir fotoğraf verdim. Mavili yerlerde GPON fiber var. Kırmızılı yerde VDSL (40-70 megabit arası değişen hızlarda) var. Ben nasıl GPON fiber getirtebilirim. Twitter'den Ümit Ünal'ı ve TTDestek'i etiketledim. Bana geri döndüler bugün bölgeniz planlama içerisinde değil gibi bişeyler dedi. Şimdi açık kapı ve müdürlükler ile her tarafa dilekçe veriyorum. Fiber getirtme ihtimalleri var mı?

• EsatGvm E kullanıcısına yanıt

Merhaba

Hangi il ilçedesiniz hocam?

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Buradan kayıt açıp, adresinizi yazıp FTTH talep ettinizi belirtir misiniz? Bakalım ne yanıt gelecek hocam

İzmir Karabağlar hocam. İzmir'in 2. En büyük ilçesi 450 küsür bin nüfusu var. Bizim bulunduğumuz yer yeni fuar İzmir ile kesişen bir yer. Yani baya merkezi. Yarın sabah kayıt açayım. Bugün aradıklarında Telekom abonesi olmayı düşünür müsünüz fiber gelirse dediler bende gelirse düşünürüm dedim. Açık kapı Telekom a iletmiş sanırım. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.