Hayırlı olsun çok güzel cevap hocam. Bekleyin bakalım veriilen tarihi devamındaki süreçte konusuruz insallah |
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (95. sayfa)
-
-
Hocam baya tolerans eklediniz süreye
-
Merhaba
Netspeed i aradım başvuruyu aldılar. 4 iş gününde gelip kuracaklar. Ondan önce Telekom u aradım port yok dedi Telekom komedi resmen 339.90₺ + 9₺ modem ücreti ve 500₺/2 kurulum ücreti olarak anlaştık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam
-
Sağolun teşekkür ederim verilen tarihi dikkate almama gibi bir durum oluşur mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok büyük bir aksilik olmadığı sürece oluşmaz.
-
Teşekkür ederim
Rica ederim süreç içerisinde haberleşiriz hocam ölmezsek buradan gelişmeleri aktarırsınız
-
Tabi ki
Açık kapı edevlet üzerinden kayıt oluşturamıyorum. Böyle bir hata veriyor benzer durumla karşılaşan oldu mu?
“Kayıt işlemi sırasında bir sorun oluştu. Lütfen tekrar deneyin.“
İlçenizdeki kaymakamlığın telefonunu arayın ve Açık Kapı birimine bağlanmak istediğinizi söyleyin. Eğer kaymakamlığınızda Açık Kapı birimi yok ise valiliğiniz bünyesinde demektir. Bu sorunlar geçici de olabiliyor, daha sonra da deneyin lütfen hocam.
-
Hocam beni biliyorsunuz önceki konularımdan santral mesafesi 1630m köyde. Alt köyden geliyor bize. Şimdi dilekçe vereceğim 10 imza çıkıyor aşağı yukarı şansımı deneyeceğim. Benim saha dolabı mı istemem lazım santral mi? Artık DSL yatırımları bitmiş ama fiber reddedip böyle bir şey yapabilirlerse dolap mı gelmesi lazım santral mi? Ne yazmam gerekiyor dilekçeye?
Siz dilekçeye sadece ne talep ediyorsanız onu yazmalısınız. VDSL talep ediyorsanız VDSL, fiber talep ediyorsanız FTTB/FTTH yazabilirsiniz. Ya da şöyle yazabilirsiniz VDSL/FTTB/FTTH türlerinden hangisi uygun ise onu talep ediyoruz diyebilirsiniz.
Altyapı uygunluğuna göre birisi mutlaka karşılanır. Şu an ADSL kullanıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Hat modu VDSL olsa bile o mesafeden yüksek hızlara erişim de olmaz. Böylece, yüksek hız kullanmak istediğinizi de ekleyerek üstte belirttiğim şekilde bir metin hazırlayabilirsiniz.
-
Bizde köye yeni ev yaptırdık. Eski eve kablo geliyor ama ilerde bi yerlerde direk yıkılmış galiba sinyal gelmiyor kabloda bayağı eski. Yeni eve gelen kablo yok. Sorgulama yaptığımda 13mbps hız gösteriyor ancak açıkkapıya mahalleninde faydalanacağı şekilde kabin dolabı talep ettim. Bu açıkkapı başvuralarında talepler ne oranda karşılanıyor acaba?
Telekom müdürlüğüne gidip talep iletmenin online şekli diyebiliriz aslında. Pekte bir olayı yok. Ben fiber dönüşüm için çok bastırdım hiç bir şey olmadı başka bir şekilde hallettim.
Arkadaş açık kapıdan yazdı, bir ay sonra aradılar gelin başvuru yapın, altyapıyı kuralım dediler. Yani yapılacak yerleri zaten yapıyorlar aslında.
Meşhur bütçe tantanası yüzünden olmayacak yerleri nereden yazarsanız yazın sonuç çıkmıyor.
-
İletilen mülkü amirliklerin talebin yapılması için bir dayatması yok yani. Anladım hocam teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam. Sadece bulunduğunuz ilin valiliği üzerinden yazışmalar yürüyor, her hangi bir yaptırım yok.
-
Oran açısından elimizde bir veri yok ama konudaki eski sayfaları inceleyebilirsiniz dilerseniz.
Şuradan da kayıt açabilirsiniz
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Ağustos 2024; 15:53:19 > -
Hocam kimse dayatmada bulunamaz yani bu tarz platformlar sadece köprü vazifesindedir. Vatandaş ile kurumları buluştururlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Ağustos 2024; 15:59:49 > -
Hocam merhaba yarın TT genel müdürlüğüne gideceğim vdsl altyapı fttb yapılmasına dair bir dilekçe yazacağım sizce nasıl yazmalıyım, bir örnek var mıdır acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X