Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.093
Cevap
56
Favori
106.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bizim müdürlük çok tuhaf. Planlama bölümü ile görüşmek istiyorum diyorlar bizde planlama müdürlüğü yok. Şikayet kaydı açıyorlar arayan yok. Müdürlük çok yakınımda hatta okul yolumun üzerinde. Acaba sürekli dilekçe vererek darlasak sonuç çıkar mı. Belirttim mi emin değilim ama evde 70 megabit VDSL var. Genede çekerler mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EsatGvm E kullanıcısına yanıt

Sizin oradaki planlama müdürlüğü hangi binadaymış hocam? Onu öğrenebilirseniz o da olur. Dedikleri gibi onların ofiste planlama olmayabilir. Ancak ilinizde mutlaka bir planlama birimi vardır.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bir arayayım müdürlüğü. Gelecek günlerde gidebilirsem diğer Karabağlar Telekom müdürlüğüne gideyim.

Gelişmeleri aktarırsanız iyi olur hocam, sizin durumunuzda olanlara yol gösterici olur.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Sürekli şikayet hocam başla yolu yok.Bağlı olduğunuz müdürlükle yüz yüze görüşmekte fazda var tabikide

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Teşekkür ederim hocam müsait bir zamanda ekleyeceğim 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • netlife32 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam teşekkürler AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

Hocam bugün ümit önal a mail attım. Az önce aradılar 444 0375'den. VDSL var dediler. Abone olmayı düşünürmüsünüz dediler. Gelişmeleri aktaracağız dediler kapattılar. Yine pek bir şey çıkmayacak gibi duruyor

İlgili müdürlüğe sorup bilgi alıp sana dönerler hocam.

Az önce aradılar BTK'ye yazdıkları yazıyı tekrar okudular. Birşey çıkmadı yine. KDK'ye yazsam ve Btk müdürlüğünü arasam sizce bir faydası olur mu?

Hocam "faydası olur mu" doğru bir soru değil internet konularında. Yıllar yılı forumda gördüğümüz bir şey o da şu ki bölgeden bölgeye her şey farklılık gösteriyor. Yani a bölgesindeki yetkililer daha hassasiyet sahibi iken b bölgesindekiler aynı hassasiyette olmayabiliyor ve haliyle süreçler daha uzun veya daha kısa olabiliyor. Yani denemeden bilinemeyecek şeyler bunlar.

Bu arada planlama dahilinde ücretsiz şekilde sunulamıyor ise özel proje sorup ücretini öğrenebilirsin. Uygun bir şey çıkarsa yaptırabilirsin. Bu da bir seçenek yani. Baktın uygun değil, komsularla maliyeti bölüşürsünüz eğer isterlerse.

https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-50

• Hocam ben santral mesafesi nedeniyle VDSL alamıyorum. Açık kapıdan talep oluşturdum. 35 gündür yanıt gelmedi. BTK'dan da oluşturayım dedim. Şöyle bir yanıt geldi:
    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

Ne anlamalıyım bundan? Yanıt vereyim mi tekrar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cracker1718 kullanıcısına yanıt

Bu yanıta itiraz edebilirsiniz. İtiraz metni kısmına gerekçelerinizi yazın hocam

İtiraz ettim aynı metni kopyalayıp yapıştırdılar yine. 😂😂

• cracker1718 kullanıcısına yanıt

Kurum incelemesinde aşamasına gelene kadar itiraz edip gerekçelerinizi yazın hocam. Kurum incelemesinde yazdığında ilgili yanıtı Btk veriyor.

https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365-5

• Hocam bana böyle bir mesaj geldi şimdi. Ne oluyor tam olarak bu?

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

Dilekcenizi sisteme kayıt etmisler hocam yani kurumlarca kendilerine gönderilen.

Bu BTK dilekçesi değil hocam. Btk daki şikayette farklı bir telefon numarası verdim. Ya TT müdürlüğüne verdiğim dilekçe veya ümit Önal'a mail attıktan sonra gelen aramaların kaydı. Ama bana 1. si daha yakın geldi.

Tüketici şikâyetleri, Kurumumuz tarafından yapılacak düzenleme ve denetlemelerde dikkate alınmaktadır.

Konu hakkında ayrıca 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında yer alan parasal sınırlar içerisinde tüketici hakem heyetleri ve/veya tüketici mahkemelerine başvuruda bulunabilmesi de mümkün olmakla birlikte; tüketici hakem heyeti veya yargı sürecinin işletilmesi durumunda, süreç sonunda tesis edilen kararın ifası başvurucu ve başvurulan taraflarca genel hukuk hükümleri kapsamında gerçekleştirilmekte olup, kararın ifası hususundaki taleplerin ifaya yükümlü olan ilgili muhataba (şirket) yöneltilmesi gerekmektedir. Konunun yargıya intikali akabinde tesis edilen kararın ifası hususunda Kurumumuzun görev ve yetkisi bulunmamaktadır.

Ayrıca, bürokrasi ve kırtasiyeciliğin azaltılması ile başvuruların ilave yazışmaya ihtiyaç olmaksızın doğrudan ilgili muhatabı tarafından ivedilikle işleme alınarak sonuçlandırılması kapsamında, sonraki tüketici şikâyeti başvurularının tüketici tarafından hizmet alınan işletmecinin internet sitesinde yer alan ve şikâyetler/işletmeci cevaplarının Kurumumuza iletildiği "Tüketici Şikâyetleri" bölümünden yapılması halinde, başvurular daha etkin ve hızlı sonuçlandırılacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

Bu yanıt geldi BTK'dan.

Açık kapı başvurusu için kaymakamlığa gittim yazı işleri müdürlüğüne. Biz karışamıyoruz Türk Telekom'a dediler. TT ilçe müdürlüğü ile konuşun diyorlar. Zaten konuştum. Bir sonuç çıkmadığı için açık kapıya yazdım zaten. 45 gündür yanıt yok. Türk Telekom özel şirket diyorlar. Türk Telekom varlık fonu ve hazineye ait değil mi hocam? Yani Cumhurbaşkanlığının. Neden herkes başından savıyor? Galiba benim iş olumlu bir sonuca varmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 16 Eylül 2024; 17:55:57 >

Bahsettiğiniz detayı bilmiyordum hocam. Hayırlısı olsun insallah gelecek olan yanıtlara göre yeniden detaylıca konusuruz

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.