Bildirim
açık öğretim okuyanların askerlik şubesine gidip tecil ettirmesi gerekirmi..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
son seneye kadar okul tecil ettirir
son sene kendin başvuracaksın -
ben 85 liyim, 3. sınıftayım şu an. 4 e geçtigimde hangi ay tecil ettirmem gerekir ?
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadaş
son seneye kadar okul tecil ettirir
son sene kendin başvuracaksın
-
son sene zaten tecil ettirmek için başvurmuyorsun
son muayene için başvuruyorsun ( kasım ayına kadardı sanırsam )
+ ... açıköğretime pek güvenmeyin , kimisinin tecilini yapar kimisinin tecilini unutur ... asker kaçağı gözükürsünüz , takibini yapın yani -
teşekkürler -
ağam bide şeyi soram şimdi 2 yıl üst üste kalırsak askere apar topar gçtürürlermi? -
quote:
Orjinalden alıntı: jesus21
ağam bide şeyi soram şimdi 2 yıl üst üste kalırsak askere apar topar gçtürürlermi?
götürürler -
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadaş
son sene zaten tecil ettirmek için başvurmuyorsun
son muayene için başvuruyorsun ( kasım ayına kadardı sanırsam )
+ ... açıköğretime pek güvenmeyin , kimisinin tecilini yapar kimisinin tecilini unutur ... asker kaçağı gözükürsünüz , takibini yapın yani
kasımın 3. haftası diyebiliyorum. -
şimdi arkadaşlar kafam çok karıştı bu konuda benm bi sorum olcak sizlere ben örgün olarak okuodum ama bu dönem kayıt yenileme yapadım aynı zamnda aöf işletme bölümü okuorum 2. ünverste olarak aöf sordum tecil işlemlerimi sizmi yürtçeksiniz die bana okuldan ilişkimi kestiğme dahil bi belgeyle tecil belgesi istediler benim sizlere sorum şu ben kaydımı örgünden almadan önce şubeye gidp tecil yaptrmak isteseme yaparlarmı ??? -
soru sorsak cevaplayacak arkadaşlar çıkar mı bu konuyla ilgili ??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X