Şimdi Ara

Açık öğretim Sosyoloji sözel puanı ile gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kılavuzda EA yazıyor ama ünv. Sitesinde herhangi bir puan yeterli yazıyor.

Programa Yerleştirilme Şartları

Programa yerleştirilme işlemleri öğrencilerin YKS puanları dikkate alınarak merkezi yerleştirilme yolu ile ÖSYM tarafından yapılacaktır.

Programa Öğrenci Kabul Şartları

Programı tercih edecek öğrenci adaylarının Yükseköğretim Kurumları Sınavı’ndaki YKS puan türlerinin en az birinden 180.000 veya üzeri puan almış olmaları gerekmektedir. Geçmiş dönem puan türleri geçerli değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Açık Öğretim Sosyoloji Sözel Puanı ile Gelir mi?

Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji programı, Anadolu Üniversitesi bünyesinde hizmet veren bir uzaktan eğitim programıdır. Bu program, öğrencilere lisans düzeyinde sosyoloji eğitimi almaları için esnek bir fırsat sunar.

Sosyoloji, insan topluluklarını, sosyal kurumları ve sosyal değişimleri inceleyen bir sosyal bilimdir. Açıköğretim Sosyoloji programı, öğrencilere bu alanın temel kavramlarını ve teorilerini öğretir.

Sosyoloji Sözel mi?

Evet, Açıköğretim Sosyoloji programı sözel puan türü ile öğrenci almaktadır. Bu, programın sosyal bilimler alanında yer aldığını gösterir.

Açık Öğretim Sosyoloji Sözel Puanı ile Gelir Mi?

Açıköğretim Sosyoloji programına giriş yapmak için ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) sözel puan türünden yeterli puan almanız gerekmektedir. YKS'de sözel puan türü, Türkçe, Tarih, Coğrafya ve Felsefe derslerinden alınan puanların toplamından oluşur.

Açıköğretim Sosyoloji programının taban puanları her yıl değişebilmektedir. Güncel taban puanlarını Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sitesinden takip edebilirsin.

Eğer YKS'de sözel puan türünden yeterli puanı aldıysan, Açıköğretim Sosyoloji programına yerleşme şansın bulunmaktadır. Ancak, yerleştirme işlemleri, adayların puanlarına ve kontenjanlara göre yapılır. Bu nedenle, yüksek puan almak yerleşme ihtimalini artıracaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.