Cogu egitimci bayramdan once aciklanacagini soyluyor cok eminler. Hatta yurt bakmaya gittigimde yurt muduru bile bayramdan once aciklayacaklar dedi. Herkes neye gore bu kadar kesin konusuyor anlamadim bana bayramdan once aciklanmasi icin bi sebep verin osym nin boyle bir aciklamasi mi varmis
akrabalar falan bayramda sorcaklar ya işte nereyi kazandın falan diye? onun için bayramdan önce açıklanır. vatandaşı merakta bırakmak olmaz.
BleesB
kullanıcısına yanıt
Bu espri de baydi artik
PoyrazKarayel59P
kullanıcısına yanıt
Ben de 15-16 si diyorum nedense bayramdan sonraya bu tarz isleri birakirlar genelde
bayramdan önce açıklanır bence çünkü bunun daha 2.tercihleri var diğer türlü çok sıkışır olmaz yani:)
askeri okullar elemeleri heyet raporu ek yerleştirmeler vs durumlarından bayramdan evvel açıklanabilir diyorum.
MertayKardes
kullanıcısına yanıt
Haklisiniz hocam soyledikleriniz mantikli ancak gecen sene 31 agustosta aciklandiginda da ayni durumlar soz konusuydu o zaman bile sıkısıklığın ustesinden gelinmisti ama olabilir bakalim
Kedisiylemutlu
kullanıcısına yanıt
ösym bu hocam sağı solu belli olmaz :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme