Bildirim
Açıköğretim Harç Yatırmadım??
DeFacto Erkek Termal Çorap Siyah STD : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CND8DHG8
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ÖN KAYIT MI YAPTIRDINIZ ÖN KAYIDIN BİR HÜKMÜ YOK PARA YATIRMADIĞINIZ İÇİN PROBLEM YOK SİLİNCEK BİRŞEY DE YOK.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 2 Ağustos 2018; 12:7:4 > -
Aynen hocam sanırsam ön kayıt yani tam bilmiyorum aksisten yaptırdım telefona mesaj geldi kesin kayıt için bankaya belirtilen miktarı yatırın diye yatırmadım ama 2 gün önce fark ettim aksiste görünüyor sağlık hizmetleri açık öğretim diye ama ne ders aldım nede para yatırdım. birşey yapmama gerek yokmuquote:
Orijinalden alıntı: evandevan5a1
ÖN KAYIT MI YAPTIRDINIZ ÖN KAYIDIN BİR HÜKMÜ YOK PARA YATIRMADIĞINIZ İÇİN PROBLEM YOK SİLİNCEK BİRŞEY DE YOK. -
ön kayıt aksiste silinmez. para yatırmadığınız için sorun yok. birşey yapmaya gerekyok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X