Şimdi Ara

Açıköğretim kayıtları hakkında yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi akşamlar herkese. Açıköğretim işletme için öss ye girip tercih yapmıştım sonra aklımdan tamamen çıkmış bu gün hatırladım. anadolu üni. sitesinin sitesinde kayıtlarla ilgili herhangi bi bilgi bulamadım. Acaba kayıt dönemi bitti mi bitmediyse nerden bilgi edinebilirim???

• google ye açık öğretim üniversitesi kayıt yazarsan resmi sitesinden bilgi alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Deniz.. -- 4 Eylül 2008; 0:41:15 >
  • denedim resmi site bozuk sanırım sayfa görüntülenemiyor. kayıt yaptırcak veya yaptırmış olan biri yardım ederse sevinirim..
  • quote:

Anadolu Üniversitesine 2008-2009 eğitim-öğretim yılında ilk kez kayıt yaptıracakların kesin kayıt işlemleri 1 Eylülde başladı. 8 Eylüle kadar devam edecek kayıtlar süresince otogar ve tren istasyonunda kayıt danışma masaları kurulacak.

--------------------------------------------------------------------------------

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Anadolu Üniversitesinin örgün bölümlerine yerleştirilen 5518 üniversite adayını kayıt heyecanı sardı. 2008-2009 eğitim-öğretim yılında, Anadolu Üniversitesine ilk kez kayıt yaptıracakların kayıt işlemleri, 1-8 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Kayıtlar birimlerin bulunduğu yerlerde, mesai saatleri (09.00-17.00) içinde gerçekleştirilecek.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin İşletme (II. Öğretim) ve İktisat (II. Öğretim) bölümlerine yerleştirilen aday öğrencilerin kesin kayıtları 18.00-20.00 saatleri arasında, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Porsuk Meslek Yüksekokulu I. ve II. Öğretim programlarına yerleştirilen aday öğrencilerin kesin kayıtları 09.00-20.00 saatleri arasında yapılacak.

Kayıt yaptıracak adayların, kayıt için bizzat başvurmaları gerekiyor. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmeyecek. Kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için, istenilen belgelerin eksiksiz olarak sunulması gerekiyor. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemeyecek. Adayların, yükseköğretim öğrencileri kılık kıyafet ile ilgili olarak yüksek yargı organları tarafından verilmiş kararlarla oluşmuş bulunan hukuki mevzuata uymaları gerekiyor.

Kayıtlar ile ilgili ayrıntılı bilgiyehttp://www.anadolu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.

Kayıt Danışma Masaları görev başında
    Kayıt yaptıracak adayların, kayıtla ilgili işlemlerini kolaylaştırmak için kayıtlar süresince Eskişehir Demiryolu Garı ile Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde, Anadolu Üniversitesine ait kayıt danışma masaları görev yapacak. Ayrıca, adayların servisler aracılığıyla kayıt olacakları birimlere ulaşmaları sağlanacak.

Açıköğretim sistemiyle öğretim yapmakta olan İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi ile Açıköğretim Fakültesi programlarını kazanan adayların kesin kayıtları, 22 Eylül-17 Ekim 2008 tarihleri arasında yapılacak.

http://e-gazete.anadolu.edu.tr/ayrinti.php?no=6960

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 4 Eylül 2008; 1:02:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    ÜNİVERSİTE KAYIT HAKKINDA
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.