Şimdi Ara

Açıköğretim Nedir Nasıl Okunur Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler ben itü'de endüstri müh okuyorum.Çalışma alanı olarakda kendime ekonomi alanını seçmeyi planlıyorum bu yüzden iktisat alanında da bilgi sahibi olmak için açıktan okumayı planlıyorum bunu nasıl yaparım ne gibi gerekçeleri var hangi üniversitelerde açıktan okuyabilirim bu konuda bilgisizim yardım ederseniz sevinirim.

• endüstri müh okurken ikinci üniversite olarak dilediğiniz bölümü okuayabilirsiniz. ama bu seneden geçti. önümüzdeki sene bu şekilde bir tercih yapabilirsiniz.
  • Eylül ortalarında kayıt başlar.Bütün belgeler falan yazar sitede zaten.hangi bölümü istersen evraklarını tamamlayıp büroya gidiyosun kaydoluyosun belirlenen tarihte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Eylül ortalarında kayıt başlar.Bütün belgeler falan yazar sitede zaten.hangi bölümü istersen evraklarını tamamlayıp büroya gidiyosun kaydoluyosun belirlenen tarihte

kesin şekilde kabul ediliyor muyum
  • Hak bu zaten.Ünide okurken istediğin açık öğretim bölümüne kayıtlanabilirsin.Direk gidip kayıt oluyosun.kabul olma diye bişi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Hak bu zaten.Ünide okurken istediğin açık öğretim bölümüne kayıtlanabilirsin.Direk gidip kayıt oluyosun.kabul olma diye bişi yok

tamamdır bilgi için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.