Arkadaşlar açıkögretime yazılmak istiyorum ama ne kadar harç parası yada kitap parası falan veriyormuyuz.Biliyormusunuz yani kayıt olurken ve kayıt olduktan sonra ne kadar para harcamamız gerekiyor.Kayıt yenilemede dahil.
20lira ziraat bankasina yatiriyosunuz sonra okuldan cikis ve kayit islemi yaptiriyosunuz.Kitaplari ucretsiz.Kayit yenilemeyi bilmiyorum.Daha yeni kaydoldum sayilir donem basi kaydolmustum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bende kaydolmak istiyordum ama kayit tarihini kacirdim maalesef. Artik bu sene sonunda kaydolacam 2.universite kapsaminda. Hangi bolumu onenirsiniz ? Ben muhendislik okuyorum, acikogretimden hangi bolum daha uygun olur ? Iktisat/isletme/kamu yonetimi/uluslararasi iliskiler/maliye. Bunlardan birine kaydolmak istiyorum ama hala karar veremedim. Benim durumumda olanlar vardir mutlaka
Up
Up
quote:
Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz
Bende kaydolmak istiyordum ama kayit tarihini kacirdim maalesef. Artik bu sene sonunda kaydolacam 2.universite kapsaminda. Hangi bolumu onenirsiniz ? Ben muhendislik okuyorum, acikogretimden hangi bolum daha uygun olur ? Iktisat/isletme/kamu yonetimi/uluslararasi iliskiler/maliye. Bunlardan birine kaydolmak istiyorum ama hala karar veremedim. Benim durumumda olanlar vardir mutlaka
Arkadaşım ben adalete başvurucam şuanda 2 üni aynı anda okuyabiliyoruz.Örgün + Açık yani sende AÖF sini arayarak bilgi alabilirsin ben öyle yaptım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme