Şimdi Ara

ACİL! 10X optik zoomlu max. bütçe 700 TL ye kamera çekimi iyi olan makine tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba.. daha öncede buna benzer bi başlık açmıştım. ancak orda aldığım tavsiye makineler için ne yazıkki bütçe sorunu ile karşılaşıldığından alınamadı. bütçe max. 700 TL. ürün garantili olmalı ve fatura almalıyım. alacağım makinede min. 10X optik zoom olsa çok iyi olur. kamera çekimi de iyi olsun istiyorum. yardımcı olabilirseniz çok iyi olur. şimdiden tavsiyelr için teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Kardeş tam istediğin fiyatlarda ve özellik olarak çok güzel bir makina var. Youtube danda videolarına bakmanı tavsiye ederim...

http://www.fotografium.com/x_samsung-samsung-wb-500-canta-ve-4-gb-kart-hediyeli-stoktan-ayni-gun-kargo-_50883.php?k_id=1119&kn=SAMSUNG

evet güzel bir makine.. videolarına bakacağım.. güzel ise bana uygun görünüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Eqoulaiser

quote:

Kardeş tam istediğin fiyatlarda ve özellik olarak çok güzel bir makina var. Youtube danda videolarına bakmanı tavsiye ederim...

http://www.fotografium.com/x_samsung-samsung-wb-500-canta-ve-4-gb-kart-hediyeli-stoktan-ayni-gun-kargo-_50883.php?k_id=1119&kn=SAMSUNG

evet güzel bir makine.. videolarına bakacağım.. güzel ise bana uygun görünüyor..

Alıntıları Göster
    başka tavsiyesi olan yok mu ?

• quote:

başka tavsiyesi olan yok mu ?

Alıntıları Göster
    Eger imkan varsa ben bu cihazi öneririm..

PANASONİC TZ7 (ZS3)

HD video

• quote:

Orijinalden alıntı: asyacafe

PANASONİC TZ7 (ZS3)

HD video

bu makine çok iyi biliyorum ama bütçe sıkıntısı var ne yazıkki maksimum 700 TL bütçe.. daha fazlası imkansız.. 600 TL civarı maksimum 700 TL ye kadar fiyat olabilir..

• quote:

quote:

PANASONİC TZ7 (ZS3)

HD video

bu makine çok iyi biliyorum ama bütçe sıkıntısı var ne yazıkki maksimum 700 TL bütçe.. daha fazlası imkansız.. 600 TL civarı maksimum 700 TL ye kadar fiyat olabilir..

Alıntıları Göster
    http://www.fotografium.com/x_canon-canon-sx20-is-canta-4-gb-kart-hediyeli-stoktan-ayni-gun-kargo-_51021.php?k_id=0&kn=

BİRAZ DAHA PARA BUL SX20 AL

• quote:

quote:

PANASONİC TZ7 (ZS3)

HD video

Alıntıları Göster
    fujifilm finepix s1500 679 ytl

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading

http://www.fotografium.com/x_canon-canon-sx20-is-canta-4-gb-kart-hediyeli-stoktan-ayni-gun-kargo-_51021.php?k_id=0&kn=

BİRAZ DAHA PARA BUL SX20 AL

ah hocam ben kendim alsam zaten az daha koyacam üstüne ama ne yazıkki işyeri için alınacak ve ödenecek para max. 700 TL..

• quote:

Orijinalden alıntı: salserol

hocam bi sitedde bu makine için kamera modunda zoom yapılırken ses duyuluyor gibi bir yorum gördüm.. doğrumudur? ayrıca bilmediğim için soruyorum kamera çekimi yaparken zoom yapabilen bir makine değil mi? alacağımız makinenin kamera modu kullanışlı olmalı tabi çekimleri de iyi olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eqoulaiser -- 5 Kasım 2009; 9:14:41 >
  • quote:

quote:

hocam bi sitedde bu makine için kamera modunda zoom yapılırken ses duyuluyor gibi bir yorum gördüm.. doğrumudur? ayrıca bilmediğim için soruyorum kamera çekimi yaparken zoom yapabilen bir makine değil mi? alacağımız makinenin kamera modu kullanışlı olmalı tabi çekimleri de iyi olmalı

Alıntıları Göster
    evet zoom yaparken ıhhhnıhhnn diye ses duyarsın eğer çekim ortamı sesiz ise. Ama benim bildiğim mega zoom makinelerin çoğunda çekim yaparken zoom yapamıyorsun. yapabilenlerde ise zoom motorunun sesini duyarsın. hatta bazı hd video çekebilen dslr makinelerde auto focus yapamıyorsun ve nanuel focus yapmak zorunda kalıyorsun.

• quote:

evet zoom yaparken ıhhhnıhhnn diye ses duyarsın eğer çekim ortamı sesiz ise. Ama benim bildiğim mega zoom makinelerin çoğunda çekim yaparken zoom yapamıyorsun. yapabilenlerde ise zoom motorunun sesini duyarsın. hatta bazı hd video çekebilen dslr makinelerde auto focus yapamıyorsun ve nanuel focus yapmak zorunda kalıyorsun.

Alıntıları Göster
    benim kendi kişisel makinem var.. mesela onunla kamera çekimi yaparken zoom yapılırken görüntüyü kaydetmesine rağmen sesi kesiyor.. daha sonra izlerken zoom yapıldığı anda ki sesleri duyamıyorsun... böyle birşey olsun istemiyorum bu alacağım makinede

• quote:

benim kendi kişisel makinem var.. mesela onunla kamera çekimi yaparken zoom yapılırken görüntüyü kaydetmesine rağmen sesi kesiyor.. daha sonra izlerken zoom yapıldığı anda ki sesleri duyamıyorsun... böyle birşey olsun istemiyorum bu alacağım makinede

Alıntıları Göster
    varsa eğer bir farklı makine tavsiyesi daha istiyorum.. yardımcı olabilecek biri var mı?

• quote:

varsa eğer bir farklı makine tavsiyesi daha istiyorum.. yardımcı olabilecek biri var mı?

Alıntıları Göster
    quote:

Eqoulaiser

Kardeş marka takıntın yoksa Samsung WB500 ü al geç. Fiyat/performans açsından bence en ideal makina o. TZ7 ve canon SX200 le karşılaştırıldığında fotoğraf konusunda hiçbir eksiği yok hatta iso performansı olarak TZ7 den daha iyi canonla aynı seviyede! Tek fark TZ7 nin videossu SX200 ve WB500 e göre daha iyi ama çok aşırı bir fark yok bence.
    Yani TZ7 nin fiyatına bakıldığında bence WB500 çok daha mantıklı bir cihaz. fotografium.com da 670 lira gittigidiyor.com da 480 liraya satanlar var...

• panasonic tz7yi 550 liraya satanlar var bence onu alabilirsin
  • fujifilm finepix 1500. 600 civarı 580 e kadar bulunur. pasm özelliği 12 optik zum vs iyidir bence. eskişehir fotozeynep yanında hediyelerle bi ara 530 kadar veriyordu şimdi 580 oldu sanırım.
    ggidiyordan finepix 2000 hd de alabilirsin. yurtdışından 1 haftada gelir türkiye garantili olmaz ama. sanırım 450 ye falan gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesim00

fujifilm finepix 1500. 600 civarı 580 e kadar bulunur. pasm özelliği 12 optik zum vs iyidir bence. eskişehir fotozeynep yanında hediyelerle bi ara 530 kadar veriyordu şimdi 580 oldu sanırım.
    ggidiyordan finepix 2000 hd de alabilirsin. yurtdışından 1 haftada gelir türkiye garantili olmaz ama. sanırım 450 ye falan gelir.
    marka falan takıntım yok.. yeterki makine performanslı olsun.. şu ana kadar tavsiye verenlere çok teşekkür ederim. sonuç olarak şu 3 makineyi sıralamasına göre bakacağım. hayırlısı olsun artık..

1-samsung WB500
    2-Canon PowerShot SX120 IS
    3-Fujifilm Finepix 1500
  • quote:

marka falan takıntım yok.. yeterki makine performanslı olsun.. şu ana kadar tavsiye verenlere çok teşekkür ederim. sonuç olarak şu 3 makineyi sıralamasına göre bakacağım. hayırlısı olsun artık..

1-samsung WB500
    3-Fujifilm Finepix 1500

Alıntıları Göster
    quote:

Eqoulaiser

1-samsung WB500
    3-Fujifilm Finepix 1500

Kardeş eğer yurt dışı olur dersen GG de Sony H20 ve H10 da fiyat olarak fena değil aklında bulunsun...

• quote:

quote:

Eqoulaiser

1-samsung WB500
    3-Fujifilm Finepix 1500

Kardeş eğer yurt dışı olur dersen GG de Sony H20 ve H10 da fiyat olarak fena değil aklında bulunsun...

Alıntıları Göster
    tz7 yı daha uygun fıyata bulabılırsın...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.