Şimdi Ara

ACİL 13.000 e Vectra mı Sonata mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta içerisinde maksimum 13.000 TL ye araç almam lazım
    oturaklı bir aile arabası olsun istiyorum epey araştırdım iki araç arasında kaldım
    Ankarada 13.000 TL ye 97-98 model sıralı sistem lpg li en fazla 200.000 km de
    Opel Vectra 2.0 GLS mi yoksa Hyundai Sonata 2.0 GLS mi
    Her iki aracında yakıtı kullanımı ve dayanıklılığı bakımından değerlendirirseniz ona göre karar vereceğim

Teşekürler...

• ikisni aynı kefeye koymaman lazım ne sonatası ya saçmalama tabiki vectra hyundai den uzak dur aklın varsa kağıt gibi arabadır hee bana kalırsa vectrada alma direk astra özellikle astra twinport
  • vectra alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithat.orhan

ikisni aynı kefeye koymaman lazım ne sonatası ya saçmalama tabiki vectra hyundai den uzak dur aklın varsa kağıt gibi arabadır hee bana kalırsa vectrada alma direk astra özellikle astra twinport

Kağıt gibi olan araç vectra , ikisinide kullandım vectra daha teneke gibi duruyordu. Donanım olarak sonata daha üstün ve daha seri.
  • İkisi de iyi bir tercih değil gibi geliyor.
  • farklı önerilerinizde varsa değerlendirebilirim
    ben sadece sonata yı kullanmıştım çok oturaklı ve konforluydu ama vectra daha çok tutuluyor
    özellikle kullanan arkadaşlar sebepleriyle açıklayabilirse çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

İkisi de iyi bir tercih değil gibi geliyor.

Katılıyorum

2000 motor dan dolayı vergiyide düşünmüşsünüzdür heralde daha düşük motorlara bakın derim ben. (Performans önemli değilse Renault Clio mesela)

Motorlu Taşıtlar Vergisi Hesaplama
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

12-15 yaş arası (1.3-1.6 motor arası) 237 TL
    12-15 yaş arası (2.0-2.5 motor arası) 867 TL

Yok vergisi problem değil diyorsanız o 2 araç hakkında pek bilgim yok açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 15 Ekim 2012; 21:20:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.