Şimdi Ara

ACIL 2. EL AIRTIES VEYA ROBOTICS MODEM ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADASLAR BENDE SU AN ALCATEL THOMSON SPEEDTOUCH TEK ETHERNET BOR ADSL MODEM VAR BU MODEMLER ELEKTRIK DALGALANMALARINA ÇOK DAYANIKLI DEGIL BIZIM BURALARDA BIRAZ DAGLIK OLDUGU ICIN ELEKTRIK HATLARI ÇOK SAGLAM DEGIL ÖZELLIKLE AKSAMLARI ÇOK CIDDI DERECEDE ELEKTRIKLER DUSUYOR BU NEDENLE MODEMI COK VERIMLI KULLANAMIYORUZ TABII BIZ BU BILGILERI SONRADAN OGRENDIK ALDIGIMIZDA COK FAZLA BILGIMIZ OLMADIGI ICIN EN KALITELISI DEDILER BIZDE BUNU ALDIK BUNLARI TESBIT EDENE KADAR BIKAC YERDE DENEDIM MERKEZI YERLERDE ELEKTRIKLERIN ÇOK DALGALANMADIGI YERLERDE HIC BIR SEKILDE BIR DUSME YOK TEST EDILDI BENIM VE TEKNIK SERVIS TARAFINDAN

SIMDI BU SORUNUMU ÇÖZMEK ICIN BENDEKI BU MODEMI MUMKUNSE AIRTIES VEYA ROBOTICS MARKA ( BU MODEMLER ELEKTRIK DALGALANMALARINA KARSI DAYANIKLI IMIS)BIR MODEMLE DEGISMEK ISTIYORUM ILGILENEN ARKADASLARIN KOSULLARINI YAZMALARINI RICAEDERIM
    CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM MUMKUNSE EN AZ 2 PORT VEYA 1 ETHERNET 1 USB OLURSA YANI 2 BILGISAYARIN KULLANABILECEGI ÖZELLIKTE OLURSA BIZIM IÇIN ÇOK DAHA IYI OLUR MODEMIN RESIMLERINI YOLLUYORUM

ILGILENEN ARKADASLAR LUTFEN KOSULLARINI YAZSIN

• Bence o Speedtouch modeme yazık etme!... Nerede oturduğunu söylersen, belki başka türlü yardımcı olabilirim. Ama istersen bir arkadaşımda çok az ve temiz kullanılmış RT-101 AirTies modem de var...
  • dağlık demişsin elektrik hatları dalgalanmaları çok oluyor demişsin peki bilgisayarı nasıl verimli kullanıyorsun.?
    Alacağın bir ups ile hem modemi hemde bilgisayrı koruyabilirsin modemide değiştirmek zorunda kalmazsın diye düşünüyorum.
  • bende modemimi değiştirmek istemiyorum ancak buralarda (istanbul / beykoz / tokatköy mah.) akşamları gerçekten korkunç derecede elektrikler düşüyor bazen özellikle kışın havaların soğuk olduğu günlerde
    biz zaten modemi alırken yanlızca biz kullanalım ve kaliteli olsun diye bunu aldık zamanında iyi para verdik hemde sadece tek ethernet olmasına rağmen.
    yazın hiç bir sorun yaşamıyoruz 24 saat bağlı en ufak bir kopma yok ancak kışın gün boyu bazı saatlerde özellikle akşamları elektrikler düşünce direk kopuyor yani kışın istediğimiz verimi alamıyoruz teknik servisi sorduk bunlar avrupa standartlarında üretildiğinden bu tür dalgalanmalarına karşı çok hassasmış onlarda APC diye bir şey önerdi
    açıkcası ben en ekonomik nasıl bu işi halledebilirim hala onu düşünüyorum önümde bir kaç seçenek var bu hususta yardımcı olursanız sevinirim
    1.seçenk APC alacağım birde switch alacağım (evde bilgisayr sayısı 2 ye çıktı ikimizde kullanmak istiyoruz )
    2. seçenek modemi verip yerine dalgalanmalara dayanıklı bir çift çıkışlı modem almak
    3. UPS ve switch almak

ayrıca bilgisayarımı verimli şekilde kullanabiliyorum yani bilgisayar elektrik düşmesinden çok etkilenmiyor yalnızca 4+1 ses sistemi var o etkileniyor elektrik düşmesinden

Şimdiden teşekkürler

• mafaky kardeş ben istanbul beykoz tokatköy de oturuyorum daha farklı nasıl yardımcı olabilirsin birde arkadaşındaki bu airties modemkaç çıkışlı ve fiyat olarak ne istiyor bunlarıda belirtirsen sevinirim
    açıkcası bende modemimi satmak istemiyorum ama ekonomik bu meseleyi nasıl çözerim onu bilemiyorum çünkü hem bu bağlantının kopması sorunu çözmek istiyorum hemde şimdi evimizde 2 bilgisayar var ikissindede interneti kullanmak istiyorum yoksa akşamları interneti birader kullandığından akşamları nete bağlanaıyorum
    şimdiden teşekkürler
  • birincisi voltaj dalgalanması yüzünden bozulan 2 tane robotics faciası yaşadım.şimdi linksys wag354g aldım sorun yok.ikincisi konuyu 2.el bölümüne açman gerekir.burdan bişey bulamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.