Şimdi Ara

ACİL...2001 VECTRA 1.6 OTOMATİK BULDUM...FİYAT NASIL????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2001 model vectra 1.6 elegance buldum.araçta deri koltuk,dijital klima,yol bilg. vs var.ayrıca araç otomatik vites. 65000 km de. fiyatı 20500 ytl

bu araca bu fiyat uygun mu?alınabilir mi?çok yakar mı?(1.6 motor otomatik)
    lütfen cevapları acil yazın.salıya kadar işi bitirmem gerekiyor.

• bahsettiğiniz araç özellik olarak çok iyi yalnız vectralar ikinci elde kolay kolay satılmıyor.. Sizin bahsettiğiniz araç otomatik olduğu için daha zor satılır aklınızda bulunsun.
    1.6 olduğu içi motoru o kasayı kaldırmaz. Performans beklemeyin.
    Ayrıca fiyatını dahada düşürebilirsiniz. Sahibi aracının satabilmek için dahada indirim yapabilir. Geçen sene bir tanıdığımız 99 vectra otomatiğini 4-5 ay satamamıştı. Satabilmek için fiyatını baya düşürmüştü.
  • Fiyat çok yüksek bence..
  • 1.6 otomatik vitesli vectra hızlanmalarda, araç sollarken sizi üzebilir.

http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=919057

hem düz vites, hem de 2000 cc. fiyat 19000 YTL

ben, bunun bile biraz pahalı olduğunu düşünsem de daha iyi bir tercih. Fiyat açısından fikir verebilir.

edit: keşke konuyu araç tercih-kıyaslama bölümüne açsaydınız, daha çok katılım olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdcezir -- 29 Nisan 2007; 14:06:34 >
  • 2001 vectramız var 1 ay önce aldık... 1.6comfort

uzun yola gittik 23 nisanda... uzun yol performansı vasat

toros dağlarında araba resmen boğuldu... 3 ten 2 ye atmak zorunda kalıyosun bazen 3ü kaldırmıyor

sollamalarda zor solluyosun 5 ten 4 e geçirip arabayı bağırtarak adam gibi sollanabiliyor anca...

az bir yokuş olsun yol direk hissettiriyo sana yokuşu

edit: bilgi eksikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 29 Nisan 2007; 16:32:11 >
  • 2.0 motor almanız sizin yararınıza olacaktır...
  • 1.6 otomatik vectra varmıydı yaw yeni duydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkuty

arkadaşlar 2001 model vectra 1.6 elegance buldum.araçta deri koltuk,dijital klima,yol bilg. vs var.ayrıca araç otomatik vites. 65000 km de. fiyatı 20500 ytl

bu araca bu fiyat uygun mu?alınabilir mi?çok yakar mı?(1.6 motor otomatik)
    lütfen cevapları acil yazın.salıya kadar işi bitirmem gerekiyor.

Dostum, bir arkadaşım 38.000 Km de düz viteslisini aldı (Yol Bilg., deri koltuk, dijital klima, 4 HYastığı, Elektrikli Isıtmalı koltuklar, Xenon Far v.s.)18.500 YTL ye (Otomatik vitesli araçlar 1.000 YTL kadar daha ucuza satılıyor 2.elde)
  • araçta performans yok bi kere güç/agırlık oranı en düşük araçlardan biri...güçsüz araba tehlikeli arabadır her tarafı donanım olsa ne yazar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.