Şimdi Ara

ACİL-2004 MAREA EXCLUSİVE - ALMAK ÜZEREYİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2004 MAREA EXCLUSIVE BULDUM. 40 000 KM'DE, SOL ÖN ÇAMURLUK VE KAPUTTA BOYA VARMIŞ. AMA TEMİRCİYE GÖSTERMEDİM HENÜZ.
    16 000 YTL İSTİYOR SAHİBİ.
    1-2 GÜN İÇİNDE KARAR VERMEK ZORUNDAYIM.
    KAÇA ALIRSAM İYİ BİR FİYATA ALMIŞ OLURUM SİZCE
    YARDIM BEKLİYORUM
    TEŞEKKÜR EDERİM

• 16.000 ytl iyi biraz daha pazarlık yapılır ama boyanan yerler belli olu yor mu ona iyi bak
  • fiyat normal hocam
    biraz daha pazarlıkla alınabilir
    sonuçta exclusive,en full'ü...
  • Hayırlı olsun , umarım gönlüne göre bir MAREA bulursun....

yanlız çok ama çok iyi baktır motor , yürüyen detaylı bir incelemede yaptırt...

hesaplı fiyata aldım diye sevinirken yüzeysel yapılan bir değerlendirme yüzünden sonra üzülebilirsin....
  • Bu araba için 15 teklif edeyim diyorum. Ama satıcı büyük ihtimalle o kadar düşmez. ama 15.5 'tan yukarı çıkmamayı düşünüyordum.
    tabi boyalı kısmın durumuna göre. Küçük bir hasardan dolayı bıyanmışsa başka köşeden bir yere bindirdiği için doğrultulup boyandıysa başka olur herhalde.
    Araba manisa'da. şehre göre de değişebiliyor fiyat malum.
    yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Devamını bekliyorum
  • yildiz12

araba Manisa merkezde mi ? netten mi buldun ?
  • Netten değil, bir arkadaşı tanıdığında. ilan vermemiş herhangi bir yere

quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

yildiz12

araba Manisa merkezde mi ? netten mi buldun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • manisa merkezde ise ( mutlaka kendi tanıdığın vardır ama ) sana boya ve kaporta

kontrolü için sanayi sitesinde çerkez oto behlül ustayı , motor içinse ren-ser erdal ustayı tavsiye ederim.

her ikisinde işlerinde çok iyi ve dürüst esnaflardır...
  • Çok teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

manisa merkezde ise ( mutlaka kendi tanıdığın vardır ama ) sana boya ve kaporta

kontrolü için sanayi sitesinde çerkez oto behlül ustayı , motor içinse ren-ser erdal ustayı tavsiye ederim.

her ikisinde işlerinde çok iyi ve dürüst esnaflardır...
  • bu arada 15.000 ytl fiyat vermen gayet uygun sonuçta pazarlık payı vardır ve lpg kiti taktıracağına göre bu iyi bir başlangıç fiyatı...
  • Kaporta dert değilde şaseyi kontrol ettir bir bilene kayıklık varmı? Kaza sırasında arızalanan elektronik ve elektrik aksamlarıda kontrol etmeyi ihmal etme gerekiyorsa bir bilgisayara bağlatıp hata varmı öğren.
  • Arkadaşlar bugün bir gelişme daha oldu.
    2006 MODEL MAREA LİBERTY, 4000 km'de, orjinal bir araba daha buldum. 17 500 YTL istiyor sahibi.
    Ancak LPG taktırtacağım için alış fiyatının üzerine yaklaşık 1500YTL daha koyuyorum ben. o zman da 19 000 YTL'ye gelecek bana.
    Bu konuda ne dersiniz?
    4000 km'deki orijinal 2006 MAREA LİBERTY'ye ne kadar verilir?

Son haliyele;
    16000 YTL'ye 2004 MAREA EXCLUSİVE 40 000 km, kaput va ön çamurluğu boyanmış YA DA
    17500YTL'ye 2006 MAREA LİBERTY 4 000 km'de orijinal arasında seçiminiz hangisinden yana olurdu?

YARIN İKİ ARACIN SAHİBİYLE DE GÖRÜŞECEĞİM. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz12

Arkadaşlar bugün bir gelişme daha oldu.
    2006 MODEL MAREA LİBERTY, 4000 km'de, orjinal bir araba daha buldum. 17 500 YTL istiyor sahibi.
    Ancak LPG taktırtacağım için alış fiyatının üzerine yaklaşık 1500YTL daha koyuyorum ben. o zman da 19 000 YTL'ye gelecek bana.
    Bu konuda ne dersiniz?
    4000 km'deki orijinal 2006 MAREA LİBERTY'ye ne kadar verilir?

Son haliyele;
    16000 YTL'ye 2004 MAREA EXCLUSİVE 40 000 km, kaput va ön çamurluğu boyanmış YA DA
    17500YTL'ye 2006 MAREA LİBERTY 4 000 km'de orijinal arasında seçiminiz hangisinden yana olurdu?

YARIN İKİ ARACIN SAHİBİYLE DE GÖRÜŞECEĞİM. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

işte şimdi işin zor...daha az paraya daha fazla km yapmış ve daha fazla kulanılmış ama daha donanımlı bir marea mı ?

yoksa daha fazla paraya daha az donanımlı ama daha az km yapmış ve daha yeni bir marea mı ?

gönlüm exclusive. diyor , aklımda liberty

• macun cekıc ızı yoksa 2004 al derım donanım cok farkedıyor sonucta cok bos olmasada yanı donanımsız bır araca bıneceksın.
  • LİBERTY'NİN SAHİBİ 16500'E DÜŞTÜ AMA DURUM YARIN NETLEŞECEK.
    ŞİMDİ NE DERSİNİZ?

16 000 YTL , 2004 MAREA EXCLUSIVE, 40 000 KM, SOL ÖN ÇAMURLUK VE KAPUTTA BOYA VAR
    16 500 YTL, 2006 MAREA LIBERTY , 4 150 KM, ORJİNAL, SERVİSE KONTROL ETTİRİLDİ kaporta ve motor TEMİZ

SİZCE HANGİSİ ???
    YARIN CEVAP VERECEĞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz12 -- 13 Şubat 2007; 20:53:40 >
  • Dostum gel sen biraz daha sabret EXCLUSIVE bir model araç al daha sonra derim.Ama liberty de modelli.valla çok zor bir karar bu çok......
  • ilgilenen ve mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    marea liberty aldım. 2006 model 4200 km'de.

kirlilik olmasın diye bu başlığı silmek istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
    bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    tekrar teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz12

ilgilenen ve mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    marea liberty aldım. 2006 model 4200 km'de.

kirlilik olmasın diye bu başlığı silmek istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
    bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    tekrar teşekkür ederim

arkadaşım hayırlı olsun.Arabanızın resminide görmek isterdim.
    Bende buğün 2003 liberty baktım araba gayet güzel fakat fiat konusunda anlaşamadık.15000 ytl isteniyor.Yanlız bu araçların 2004 model ve üstlerinde direksiyondan radyo-teyp kumandası ve gögüs renginin metalik görünümlü olduğunu gördüm.Benim baktığım araçta bunlar yok.Özellikle sizin aldığınız fiyat 16000 gerçekten çok hesaplı.
  • bence fiyatı iyi biraz pazarlıkla alınınır full marea sonuçta hem sağlam araba bunlar ve konforlu.
  • fiyatı alcaksan pazarlık yapcaksın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.