Şimdi Ara

acil anfi pc bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir ilköğretim okulunda öğretmenim pc nin (okul zilinin) bağlı olduğu anfimiz var.önceden sorunsuz çalışıyordu ancak bugün çalışmaz oldu.sorunum pc çıkışını anfiye bağlayınca acayip bir uğuldama oluyor ve ses çıkışı olmuyor.pc ye 2+1 taktım sorunsuz çalışıyor.anfiye mic taktım oda sorunsuz çalıştı.ama bu ikisini bir araya getirince işler bozuluyor. pc anfi bağlantı kablosunu değiştirdim çözüm olmadı yardımmmmm lütfen

• hocam keşke foto ekleseydiniz..

benim tahminim elinizde bir adet (camii amfisi) diye tabir edilen el yapımı türk malı transitörlü bi amfi var! line girişi ne giriş aldığıınız zaman bir uğultu oluyor fakat mikrofon girişi sorunsuz bunun iki açılması var

1. line in girişi "pc bağladığınız giriş" bir kısa devre yada pre amp katında bi arıza var
    2. pc den amfiye giden line kabloda jack larında yada kablo içinde bi kısa devre var (kabloyu ve uclarını kontrol ettirin)

başka kablolarla emin olup deneyerek bi test edin amfinin mic. girişinden netice vermedi amfinin sağlam olduğunu belli eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 12 Ekim 2009; 11:56:03 >
  • sorunu deneme yanılma metoduyla hallettim cvp için teşekkürler mono sterio olayları nedeniyle ara kabloda bi kaç değişiklikle olay çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.