Şimdi Ara

Acil Buzdolabı Tavsiyesi (Samsung RT46K6000S8/TR A+ 468 Lt ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
8.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün yarın bir buzdolabı alacağım ve iki model arasında kaldım.

Birinde twincooling falan özellikler var ancak hangisinin verimi,soğutması iyidir,bu modellerden kullanan veya teknik bilgilerden hangisini önerirsiniz.

Teşekkürler

1.dolap (almaya niyetim olan) Samsung RT46K6000S8/TR A+ 468 Lt Twincooling Plus NoFrost
    www.hepsiburada.com
    Samsung RT46K6000S8/TR A+ 468 lt No-Frost Buzdolabı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/samsung-rt46k6000s8-tr-a-468-lt-twincooling-plus-nofrost-buzdolabi-p-MTSAMRT46K6000S8TR

2.dolap (aklımı çelen) Samsung RL4003RBASP/TR A+ 450 Lt Inox NoFrost
    www.hepsiburada.com
    Samsung RL4003RBASP/TR A+ 450 Lt Inox NoFrost Buzdolabı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/samsung-rl4003rbasp-tr-a-450-lt-inox-nofrost-buzdolabi-p-MTSAMRL4003RBASP

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 4 Ekim 2016; 20:55:59 >

• ilk tercihim olan modeli sipariş verdim.
  • rockerroll kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Gelince yorumlarınızı paylaşır mısınız?

Bende ilerleyen aylarda RL4323 modelini alacağım ama twin coolinglerde aklımı karıştırıyor. Ayrıca kurulmadan önce arkasından görünüyorsa eğer fotoğraf fln çekebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Hayırlı olsun hocam. Gelince yorumlarınızı paylaşır mısınız?

Bende ilerleyen aylarda RL4323 modelini alacağım ama twin coolinglerde aklımı karıştırıyor. Ayrıca kurulmadan önce arkasından görünüyorsa eğer fotoğraf fln çekebilirseniz sevinirim.
    Tesekkurler.Dolap dun geldi bugun de servis kurulumu yapti
    Horoz lojistik firmasi dolabin sol arka ust kismini vurmus.ama bunun icin sorun cikarmadim cunku bekleyecek daha zamanim yoktu maaleaef

Dolap hakkinda ise, sogutmasi alt ve ustte ayri ayri 5 kademe sogtma secenegi var.3.kademe en uygun diye geciyor ve sabahtan beri o kademede calisiyor ve degistirmedim.sogutmasi beklentimin ustunde.malzeme kalitesi iyi.gorunusu guzel mutfaga yakisti.kapasite olarak 2-3 kisilik aileler icin ideal oldugunu dusunuyorum
    Sessiz calisiyor

Ek olarak dolabin arkasi kapali ve sadece fis cikisi var.resim asagida

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 4 Ekim 2016; 20:29:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerroll

MErhaba arkadaşlar

Birinde twincooling falan özellikler var ancak hangisinin verimi,soğutması iyidir,bu modellerden kullanan veya teknik bilgilerden hangisini önerirsiniz.

Teşekkürler

1.dolap (almaya niyetim olan) Samsung RT46K6000S8/TR A+ 468 Lt Twincooling Plus NoFrost
    www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/samsung-rt46k6000s8-tr-a-468-lt-twincooling-plus-nofrost-buzdolabi-p-MTSAMRT46K6000S8TR

www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/samsung-rl4003rbasp-tr-a-450-lt-inox-nofrost-buzdolabi-p-MTSAMRL4003RBASP

teşekkürler

Hocam ben de senin aldığın dolabın bir boy küçüğünü aldım. Dolabın kenarlarında dokununca anlaşılan uzunca hafif bir tümsek var. Sizinki de öyle mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: chio

quote:

MErhaba arkadaşlar

Teşekkürler

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

teşekkürler

Hocam ben de senin aldığın dolabın bir boy küçüğünü aldım. Dolabın kenarlarında dokununca anlaşılan uzunca hafif bir tümsek var. Sizinki de öyle mi acaba?
    İyi tercih üstad benimde favori markamdır güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanfirat

İyi tercih üstad benimde favori markamdır güle güle kullan.

Alıntıları Göster
    www.hepsiburada.com
    Samsung RT38K5100S8/TR A+ 397 lt No-Frost Buzdolabı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/samsung-rt38k5100s8-tr-a-397-lt-twincooling-plus-nofrost-buzdolabi-p-MTSAMRT38K5100S8TR

Bu modelde vardı listemde ama küçük gelir diye eledim ve 2 seçeneğe düşürmüştüm, ama şuanki bize fazla fazla yetecek gibi.kapağı açınca yarısı boş şuan

tümsek konusuna gelince,ben hissetmedim ama yatayda ise gövde birleştiren plaka olabilir belki hissettiğiniz emin değilim.zaten aralar köpük strafor dolu

@volkanfirat teşekkürler, valideye de samsung almıştık memnun edici olduğundan markayı değiştirmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 7 Ekim 2016; 11:07:46 >

• Horttroloji. Hocam bugün aldık. Belliki uzun zamandır kullanıyorsunuz. Uzun bir yazı bekliyorum sizden. Bir inceleyin artı eksi söyleyin bize dolabı. Velhasıl keşke o çarpmayı görmezden gelmeseydiniz hocam. Ben samsung bayisinden 1650'Ye aldım. Beyazı o fiyattı annem gir tutturunca adamda inoxu aynı fiyata vereceğim sana diyip verdi. Neyse bende gelin kullanıp inceleme yazarım.
  • Merhaba hocam sizede hayirli olsun

O ezilme servisin gozetiminde bana verdikleri bisey olmaz ama isterswniz iade edin demesine istinaden bende kuruluma izin verdim.yoksa 1 2 hafta yenisini beklemem gerekecekti.ayrica onden bakinca gozukmuyor dolabin ustune cikmaniz lazim gorebilmeniz icin

Suan bi skintim yok.oldukca memnunum.soguk ayarlari en uygun seceneginde hala.ve icersi yine cok soguk.ozwllikle bu sicak günlerde ayari degisirim dedim ama henuz gerek yok .

Meyveler falan ozellikle 2haftaya yakin taze kaliyor.oyleki 10 gunluk kavunun yarisi bile ilk gunku gibi

Kapagi cok acik kalinca dolap arkasindan bi musluktan su akan bi ses geliyor.ilk kombi sanmistim dikkatle dinleyince dolaptan geldigini anladim.duyarsaniz sasirmayin sizde

Geçen spot magazalarinin oldugu bi yerde gordum dolabi 3bin kusure x cizip 2700 e satiyorlardi.gittim icini bile actim dolabin ama ayni dolap altin kaplamada degildi ici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 1 Temmuz 2017; 16:6:28 >

• quote:

Merhaba hocam sizede hayirli olsun

O ezilme servisin gozetiminde bana verdikleri bisey olmaz ama isterswniz iade edin demesine istinaden bende kuruluma izin verdim.yoksa 1 2 hafta yenisini beklemem gerekecekti.ayrica onden bakinca gozukmuyor dolabin ustune cikmaniz lazim gorebilmeniz icin

Suan bi skintim yok.oldukca memnunum.soguk ayarlari en uygun seceneginde hala.ve icersi yine cok soguk.ozwllikle bu sicak günlerde ayari degisirim dedim ama henuz gerek yok .

Meyveler falan ozellikle 2haftaya yakin taze kaliyor.oyleki 10 gunluk kavunun yarisi bile ilk gunku gibi

Kapagi cok acik kalinca dolap arkasindan bi musluktan su akan bi ses geliyor.ilk kombi sanmistim dikkatle dinleyince dolaptan geldigini anladim.duyarsaniz sasirmayin sizde

Geçen spot magazalarinin oldugu bi yerde gordum dolabi 3bin kusure x cizip 2700 e satiyorlardi.gittim icini bile actim dolabin ama ayni dolap altin kaplamada degildi ici

Adana'da yaşıyorum ben buzluk kısmında full et saklayacağız babam kasapta evde et eksik olmaz. Sizce buzluk kaç derece olsun ? Alt kısımda bildiğiniz meyve sebze kahvaltılık falan. İkisi için adana sıcağına uygun öneriniz var mı?. Pazartesi gelecek ürün bize. Burda bir avm'Ye gittim önce vestel gördüm 1250'ye media marktta. Onuda oldukça beğendim gayet güzeldi. Fakat sonra aynı avmde samsung bayisine gittik bunun beyazı vardı inox olmayanı her şeyiyle aynıydı fiyatı 1650'ydi. Adama inoxu ne kadar dedim. Mağaza'da inox yoktu ama inoxuda 1650'Ye aynı fiyattan veririm dedi. Bildiğiniz samsung bayisi. Adam şaşırttı beni. Güzel bir indirim yaptı sanırım bende anlayamadım. Çünkü Mediamarkt'ta aynısı 1900'dü.

• Belli bir derece yazmiyor.5kademe var benim suan ortada calisiyor.dondurmalarda markettteki dolap kivaminda duruyor dondurucu bolmesinde.iki bolmede en uygun ibaresinde bu da 3.kademeye denk geliyor.5 en soguk.

Bu degerlerde etlerin ve tavuklarin cozulmesi icin hanim yemek yapmadan once disarda suda bekletiyor biraz.tas gibi oluyor etler

Kdv indirimleri falan oldu cok artmamis fiyati.ben maalesef bu kampayalardan once almistim
  • quote:

Belli bir derece yazmiyor.5kademe var benim suan ortada calisiyor.dondurmalarda markettteki dolap kivaminda duruyor dondurucu bolmesinde.iki bolmede en uygun ibaresinde bu da 3.kademeye denk geliyor.5 en soguk.

Bu degerlerde etlerin ve tavuklarin cozulmesi icin hanim yemek yapmadan once disarda suda bekletiyor biraz.tas gibi oluyor etler

Kdv indirimleri falan oldu cok artmamis fiyati.ben maalesef bu kampayalardan once almistim

Dolap geldi hocam. Kuran servis inoxların içinde plastik kokusu ve dışındada zamanla sararma olur dedi. Bunun için iki sprey var bizde istersen satarız alıp almamak sana kalmış dedi. 100tl dedi spreyle bizde pazarlama ürünü diye düşünüp almadık sizin başınıza böyle bir şey geldimi hocam ? Siz iç dış temizliği neyle yapıyorsunuz? ilk geldiğinde ürün neyle temizlediniz kaç saat sonra çalıştırdınız hocam. Bilgilendirirseniz sevinirim

• Kullanma kılavuzunu okuyunuz hocam. Her şey yazıyor orada. İçini karbonalı su ile temizlemeniz gerekiyor. İç ve dışta başka şeyler kullanmayınız. İnox bildiğim kadarıyla sararma yapmaz. Beyaz plastikler sararır.
  • Suan herhangi bir sararma sozkunusu degil

Ilk zamanlar kendine has bir kokusu oluyor.biz cok hafif limonlu su ile icini silmistik.disini normal nemli bezle
    Ilk calistirmayi lojistik firmasimdan sonra servis yapti.1gun sonra.zaten gelir gelmez calistirmak onerilmiyor

Beyazlar skintili sararmasi ayri dert.kilcal cizik olsa bile gozukuyor inox her durumda daha hos duruyor

Ek olarak banada akilli priz satmaya calistilar almadim 20 liralik mala 50 lira neden vereyim.onlar satis stratejisi servis onermek zorunda.belki satista prim aliyorlar bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 3 Temmuz 2017; 15:53:11 >
  • quote:

Suan herhangi bir sararma sozkunusu degil

Ilk zamanlar kendine has bir kokusu oluyor.biz cok hafif limonlu su ile icini silmistik.disini normal nemli bezle
    Ilk calistirmayi lojistik firmasimdan sonra servis yapti.1gun sonra.zaten gelir gelmez calistirmak onerilmiyor

Beyazlar skintili sararmasi ayri dert.kilcal cizik olsa bile gozukuyor inox her durumda daha hos duruyor

Ek olarak banada akilli priz satmaya calistilar almadim 20 liralik mala 50 lira neden vereyim.onlar satis stratejisi servis onermek zorunda.belki satista prim aliyorlar bilemem

Annem iç dış normal nemli bezle sildi :) Bize direk yetkili servis getirdi kurulumunu yapıp gittiler. 3 saat sonra çalıştırın dediler. öyle yaptık şuan çalışıyor koku var dediğiniz gibi. Geçer o koku sanırım. Artık bakalım 8 yıllık beko cihazdan daha mı iyi göreceğiz :)

• Max 1 haftaya gecer kokusu
  • arkadaşlar bende bu buzdolabı ile Samsung RT38K5100S8 arasında kaldım. RT46K6000S8 için nette raflarının kırılacak gibi durduğu yazıyor. birde Samsung RT38K5100S8 şu anda hepsiburadada 1409 tl sizce almalımıyım 4 kişilik aileye yetermi acaba...
  • Ust kismi dondurucu olarak kullandik herzaman. Ancak alt kisimda artik kapiyi acik mi unuttuysak alt kisim hava delikleri buz tuttu bi ara. Anakart degisti servis kart sistemi kontrol edemiyor dendi. Genel itibariyle memnunum ben dolaptan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 6 Haziran 2018; 19:51:39 >
  • Merhaba. Biz de bu buzdolabı ile ilgileniyoruz. Memnun musunuz?
  • thedo kullanıcısına yanıt
    Memnunuz sadece 1 kez kartı değişti şu ana kadar, herhangi bir sıkıntı çıkartmadı bize başka. Soğutması, dondurucusu ilk formunda hala. Çekirdek aileye yeterli bir dolap
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.