Şimdi Ara

[ACİL] DERSHANEYE GIDEYIM MI? !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki sene girdim ygs lyye kazabamadim bu sene biraz çalışmıştım ve biraz oldu ama yeterli değil.. Arkadaşlar matematigim sıfır, Fen derslerim sıfır. Temel im de hiç yok. Sizce bir dershaneye kaydolayimmi. Maddi durum pek iç açıcı değil. Evde yapilabilirmi. Ne yapabilirim kazanmak için. Hedefim beslenme ve diyetik veya bilgisayar Mühendisliği. Sizce ne yapabilirim. NE YAPAYIM. TEŞEKKÜRLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seneye tekrar mı girmeyi düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

seneye tekrar mı girmeyi düşünüyorsunuz?

Evet

• Evde olabilir , eğer internetten teknofem videolarını izlersen falan yaparsın bence rahatlıkla ... Ama matematiğim sıfır diyosun. Çok çalışman gerek uyandıriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

Arkadaşlar iki sene girdim ygs lyye kazabamadim bu sene biraz çalışmıştım ve biraz oldu ama yeterli değil.. Arkadaşlar matematigim sıfır, Fen derslerim sıfır. Temel im de hiç yok. Sizce bir dershaneye kaydolayimmi. Maddi durum pek iç açıcı değil. Evde yapilabilirmi. Ne yapabilirim kazanmak için. Hedefim beslenme ve diyetik veya bilgisayar Mühendisliği. Sizce ne yapabilirim. NE YAPAYIM. TEŞEKKÜRLER

Eğer çalışmıcaksan sınava girme bence sebeblerin yoksa hastalık vs çalışmıyorsan boşuna olur emeklerin
  • Sana şöyle söyleyeyim yemin ederim var ya dershane hiçbir halta ya-ra-mı-yor!

Dershaneye vereceğin paralarla git kendine konu anlatımlı kitaplar al ve bol bol test al. Yeminle daha çok işe yarayacak. Bizim bu sene dershanede gördüğümüz konuların 1 tanesi YGS'de çıkmadı. Boş girmişim resmen sınava.

Ben gitmemenden yanayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

quote:

Arkadaşlar iki sene girdim ygs lyye kazabamadim bu sene biraz çalışmıştım ve biraz oldu ama yeterli değil.. Arkadaşlar matematigim sıfır, Fen derslerim sıfır. Temel im de hiç yok. Sizce bir dershaneye kaydolayimmi. Maddi durum pek iç açıcı değil. Evde yapilabilirmi. Ne yapabilirim kazanmak için. Hedefim beslenme ve diyetik veya bilgisayar Mühendisliği. Sizce ne yapabilirim. NE YAPAYIM. TEŞEKKÜRLER

Eğer çalışmıcaksan sınava girme bence sebeblerin yoksa hastalık vs çalışmıyorsan boşuna olur emeklerin

Hocam nasıl yani açabilirmisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrServan

Evde olabilir , eğer internetten teknofem videolarını izlersen falan yaparsın bence rahatlıkla ... Ama matematiğim sıfır diyosun. Çok çalışman gerek uyandıriyim

Hım anladım hocam. Matematik zayıf ya biraz o yüzden dershaneyi düşünmüştüm bide fizik geometri... Bunlara evde çalışarak yapilabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokenim

Sana şöyle söyleyeyim yemin ederim var ya dershane hiçbir halta ya-ra-mı-yor!

Dershaneye vereceğin paralarla git kendine konu anlatımlı kitaplar al ve bol bol test al. Yeminle daha çok işe yarayacak. Bizim bu sene dershanede gördüğümüz konuların 1 tanesi YGS'de çıkmadı. Boş girmişim resmen sınava.

Ben gitmemenden yanayım.

Hocam fizik geometri matematik temelim yok bunlar evde yapılabilir mi

• Ya zaten dersane çip yerleştiremiyor ki insana , insanda bitiyor yine. Ayrıca dersane denemelerin düşük gelince seninle ilgilenmeyi bile kesebilir. Öyle işliyor çünkü sistemleri. Yani bu bir kural. O nedenle zaten dersanede gördüğün gibi teknofemden de dinleyebilirsin dersleri, matematiğin için karekök mps öneriyorum. Birebir gelecek sana... Ayrıca bir yardıma ihtiyacın olursa her zaman açığım bi pm yeter.
  • f.donanımx5 kullanıcısına yanıt
    Fizik geometride de çok kritik kaynaklar kullanırsan evde yapabilirsin. Bir konuyu bir adamın anlatışından beğenmediğin zaman hemen başka bir adama geç özellikle fizikte... Örneğin ben elektrik konusunda zayıftım. Teknofem + 3-4 kişiden daha netten dinledim ancak kavradım. Dersaneye gitmeme rağmen görüyorsun ki kendim çabalıyorum ve ancak anlıyorum. Yani dersaneye bedava gitmiyor olsam 5 kuruş vermezdim bu da böyle biline
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 2 sene kalmışsın temelin nasıl sıfır oluyor ve bu sene biraz çalıştım diyorsun yani tam kararlıkla çalışmamış gibisin eğer çalışmıcaksan dershanenin sana faydası olmaz 2 senede kalan birinin temelim 0 demesi kötüdür bence

• quote:

Orijinalden alıntı: DrServan

Ya zaten dersane çip yerleştiremiyor ki insana , insanda bitiyor yine. Ayrıca dersane denemelerin düşük gelince seninle ilgilenmeyi bile kesebilir. Öyle işliyor çünkü sistemleri. Yani bu bir kural. O nedenle zaten dersanede gördüğün gibi teknofemden de dinleyebilirsin dersleri, matematiğin için karekök mps öneriyorum. Birebir gelecek sana... Ayrıca bir yardıma ihtiyacın olursa her zaman açığım bi pm yeter.

Teşekkürler hocam. Karekok mps kitabım yok. Acaba antrenmanlarla matematik 1 kitabı olurmu. Geometri ve fizik için ne onerirsiniz.
    Hocam teknofem i dinliyorum zor temelim o kadar bile yok :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 2 sene kalmışsın temelin nasıl sıfır oluyor ve bu sene biraz çalıştım diyorsun yani tam kararlıkla çalışmamış gibisin eğer çalışmıcaksan dershanenin sana faydası olmaz 2 senede kalan birinin temelim 0 demesi kötüdür bence

Hocam ilk sene yani 12.sinif olduğum senede pek kulak asmadik çoğu kişi gibi. Ama ikinci sene çok kararlıydim. Son 5 ay başladım. Sabah akşam çalıştım. Sabah mamazinda kalkıyordum ders calismaya. Ama zaman çok çabuk geçiyordu. Ve matematik te sadece 5 6 konu gecebildim bu sürede ve bu konuları tam ezberleme rağmen soru türlerinde donup kaloyordum. Sadece Coğrafya bitti :(

• Yok yok baştan dinlersen temelin yatacaktır. Eğer teknofem zor geliyor diyorsan , (gerçi alışırsın da ) , (bir kaç kere dinleyip sonra aynı konuyla ilgili test kitabına dalınca rahatlarsın ) (Ayrıca matta kesinlikle mps kitabını al. %100 Garantilidir denenmiştir.) EVET NE demiştik ; teknofem zor geliyorsa sen de körfez videodan izle veya daha basite indirgeyen bir yer bul izle , ama en iyisi teknofemdir söyliyim. Geometride de mps öneriyorum. Yani geometride bir şey yok 2-3 kural biliceksin ve gerisi antreman işi ! Ha ben çok kötüyüm diyorsan en kolay geometri kitabını al ince ince anteman yap. Karekök geometri mps 0 al ya da liseye hazırlık kitabıdır gayet iyidir basitlerden başlar sana ince detaylarına kadar kavratır. Ama ygs lys 'de iyi bir yer için kesinlikle artık temeli attıktan sonra daha zor kitaplara da dadanmalısın.
  • Arkadaş temeli olmayan adam okuyarak evde yapamaz. Dershaneye git. Hatta mümkünse dershanede sabanla .

Biz ne temeli olmayan adamlar gördük nerelere geldi bizim de temelimiz vardi nerelere düştük.

Neden yanlis yönlendirerek moral bozuyorsunuz anlamıyorum.

Arkadasim babadan kalma mal mülk veya hazir bir is yoksa başka caren yok okuyacaksin. Ve bu yolda sinirleri ne kadar da olsa zorla. Yapamiyorum diye bisey yok.

Git ve dene ucunda olum yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ilk sene yani 12.sinif olduğum senede pek kulak asmadik çoğu kişi gibi. Ama ikinci sene çok kararlıydim. Son 5 ay başladım. Sabah akşam çalıştım. Sabah mamazinda kalkıyordum ders calismaya. Ama zaman çok çabuk geçiyordu. Ve matematik te sadece 5 6 konu gecebildim bu sürede ve bu konuları tam ezberleme rağmen soru türlerinde donup kaloyordum. Sadece Coğrafya bitti :(

Eğer temelin hiç yoksa özel ders al sayısaldan dershaneye vericeğin parayı özel derse ver daha mantıklı olur tabii saati 100 tlden olanlara değil 25-30 başlar özel ders saatleri öğrencilerle olanlarda evde disiplini sağlayamam dersen o zaman git hayırlısı olur inş. yinede çalıştığın çok az 5 ayda coğrafya ve 5 konu matdan çok çok az olumsuz konuşmak istemem ama gerçekçi de olmak gerek eğer sayısalın iyi değilse sözel geç yada tmye geç

• Evde olmaz diyor bazılarıniz. Baziariniz olur diyor :( doğrusunu söylemek gerekirse ne olmak istediğimi bile bilmiyorum :(

• yorumlara baktım bazı arkadaşlar dershaneye gitme vs. demiş ama şöyle bi durum var evde sen belli bir çalış temposu belli çalışma düzeni kuramazsan boşa 1 senen gider ama dershaneye gider dersini dinleyip eve gelip konu tekrarını yapıp 2 de test çözersen alim olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4kn3r

yorumlara baktım bazı arkadaşlar dershaneye gitme vs. demiş ama şöyle bi durum var evde sen belli bir çalış temposu belli çalışma düzeni kuramazsan boşa 1 senen gider ama dershaneye gider dersini dinleyip eve gelip konu tekrarını yapıp 2 de test çözersen alim olursun

Buda güzel bir yorum. Fakat eğer evde basarilabilecek bir seyse. Evde çalışırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.