Şimdi Ara

ACİL EDİRNEYE GİTMEM LAZIM HGS - OGS YOK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acil edirneye gidicem yarın ama hgs aracımda yok. Ben yarın kaçak geçiş yapsam pzt. ödesem sıkıntı olurmu ?

Not: Aracın plakaya kayıtlı OGS- HGS hiçbirşey bulunmamaktadır.

• Gişelerden kaçak geçin 1 hafta içinde hgs alırsanız cezalarınız iptal olur...İnternette araştırırsanız bulabilirsinz..
  • kaçak geçtikten 1 hafta içinde HGS alırsan hesaptan düşüyor diye biliyorum.
    bu arada HGS avea türkcell ve vodafonda var sanırım
  • Otobandan değil de karayolunu kullanarak gidebilirsiniz, yalnız bolca radar uygulaması yapılıyor ceza ödememek için hız sınırlarına uymakta fayda var. Ayrıca benzin istasyonlarında HGS satılıyor diye biliyorum, temin edebilirsiniz. Olmadı yazıldığı gibi kaçak geçişten sonra 1 hafta içerisinde HGS alırsanız ceza gelmiyor, bakiyenizden düşülüyor geçişler.
  • Plakanızı bezle örtüp kaçak geçin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Plakanızı bezle örtüp kaçak geçin

Bu nasıl bir öneri böyle arkadaşım..
  • e-5'ten gidin. hem otobandaki gibi canınız sıkılmaz bakına bakına gidersiniz hemde daha yavaş gideceğiniz için daha az yakarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edirne otoban çıkışından çıkmadan hemen önce(kantarlardan önce) sağda 24 saat açık HGS istasyonu var. Hemen alabilrsin oradan.
  • Nerden gidiyosun hocam,ben mi göremedim?
  • Dikkat edin ogs den gecerseniz 1 hafta icinde ogs almanız gerekir.Hgsden gecerseniz hgs almalısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden gidiceksin e5 ten de gidebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Dikkat edin ogs den gecerseniz 1 hafta icinde ogs almanız gerekir.Hgsden gecerseniz hgs almalısınız

gişeler artık ortak değil mi ?
  • Otoban varken normal yoldan geçmeye gerek yok. HGS'deb kaçak geçip 1 hafta içinde para yatırılabilir. Kendim bu şekilde otobanı kullandım ve ceza ödemeden HGS çıkartıp standart ücreti ödedim. Plakayı bezle kapatmak da mantıklı elbette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    red alert
  • quote:

• quote:

Yakalanırsa da cemaatin oyunu , arabam içinde paralel örgütlenme yaptı der
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Dikkat edin ogs den gecerseniz 1 hafta icinde ogs almanız gerekir.Hgsden gecerseniz hgs almalısınız

artık farketmiyor. ben ogs'den geçtim ceza yazdı iki hafta sonra hgs'den aldılar.
  • quote:

Bu öneriye kulak verin heyecan katarsınız hayatınıza biraz. Bir şeyde olmaz.
  • nilüfer turizm
    metro
  • HGS OGS olmadan İstanbul'da nasıl araç kullanabiliyorsunuz merak ettim? Hadi TEM'e çıkmıyorsunuz, köprüden de mi geçmiyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.