Şimdi Ara

acil fikir lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başıma bugün garip bir olay geldi acil yardıma ihtiyacım var

şimdi olay şu; Turkcell kullanicisiyim birisi benim adıma turktelekom bayisinden operatör değiştirme talebinde bulunmuş ancak kesinlikle ben değilim imzam yok hiç bir şekilde benimle bağlantılı bir durum değil bu geçiş işleminin iptali için uğraşıyorum ama turktelekom geçiş olsun sonra biz size cezanizi öderiz diye söz ile konuşuyor.
    turktelekom genel müdürlüğüne gittim iptal edin bu durumu diye adamlar anne kizlik soyadını kafadan salladiklari için Telekom da arkadaşlar benim basvuruma giremiyorlar ve dolayısıyla iptal de edemiyorlar

acil fikre ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu imkansız. Hat sahibi dışında yapılan numara taşıma talepleri reddedilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EC1C520B1

Bu imkansız. Hat sahibi dışında yapılan numara taşıma talepleri reddedilir.
    öyle ama yapılmış hocam bir şekilde ne yapacağım bende bilmiyorum

• Eğer dediğiniz gibi hat sizin adınıza ise başkaları tarafından yapılan numara taşıma talepleri reddedilir. Ama buna rağmen taşıma olmuşsa şikayet edin bence hem Turkcell’i hem de Türk Telekom’u yetkili yerlere bildirin. Böyle sorumsuzluk olmaz. Hat sahibi siz iseniz böyle bir şeyin olması imkansız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EC1C520B1

Eğer dediğiniz gibi hat sizin adınıza ise başkaları tarafından yapılan numara taşıma talepleri reddedilir. Ama buna rağmen taşıma olmuşsa şikayet edin bence hem Turkcell’i hem de Türk Telekom’u yetkili yerlere bildirin. Böyle sorumsuzluk olmaz. Hat sahibi siz iseniz böyle bir şeyin olması imkansız.
    evet benim hat sahibi
    savcılığa gitmem gerekiyor sanırım bir şekilde başvuru yapılmış adıma ama kesinlikle ne imzam ne kimliğimi verdim

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Anne kızlık soyadını sallamışlar ise Bilgiler de yanlış ise zaten reddedilir

Bence kimliğinizi yenileyin

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Turkcell ekranları geçiş için bilgiyi göremiyor
    turktelekom ise kendi bayisinden yapılmış bir başvuru olduğunu görüyor ama buna müdahale edemiyoruz çünkü anne kızlık tutmadığından forma girip iptal ekranı acamiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    BİLGİ ACİL
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk Telekom’a mail atın. Attığınız maili silmeyin. Gelen cevabı da silmeyin. İki mailin de çıktısını alın. Bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığındaki tüketici hakem heyetine gidin şikayet dilekçesi yazın mail çıktılarını da dilekçenin altına koyup verin.

Unutmayın müşteri hizmetlerini aramayın tüm işlerinizi yazı ile halledin...

• quote:

Orijinalden alıntı: yamyamix

Türk Telekom’a mail atın. Attığınız maili silmeyin. Gelen cevabı da silmeyin. İki mailin de çıktısını alın. Bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığındaki tüketici hakem heyetine gidin şikayet dilekçesi yazın mail çıktılarını da dilekçenin altına koyup verin.

Unutmayın müşteri hizmetlerini aramayın tüm işlerinizi yazı ile halledin...
    tamam çok teşekkür ederim tabi ki bu süreç için de geçiş işlemi olacak ben Turkcell e cezayı ödeyeceğim değil mi

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    İcra tehditlerinden korkmazsan ödeme çünkü ilamsız icra yollarlar. İlamsız icra da mahkeme kararı olmadan gönderilen icradır. Belgeye, bilgiye, ispata gerek olmayan icradır. İcra dairesine ver 50 lira istediğin kişiye icra gönder.

İlamsız icraya 1 hafta içinde itiraz ettiğiniz zaman icra düşer. Yalnız şöyle tehlikesi var. Bu icra kağıdı mahallenizin muhtarına da verilse size verilmiş sayılır ve süre başlar muhtar 1 haftada size ulaştırmazsa itiraz etmediğiniz için borcun kesinleşir, bu sefer olmayan borcunu bile ödemek zorunda kalırsın.

Eğer diyorsan ki ben takibini yaparım o zaman ödeme. Ya da ödemesini yap sonra tüketici hakem heyetine ver paranı talep et. Karar senin...

• quote:

Orijinalden alıntı: yamyamix

İcra tehditlerinden korkmazsan ödeme çünkü ilamsız icra yollarlar. İlamsız icra da mahkeme kararı olmadan gönderilen icradır. Belgeye, bilgiye, ispata gerek olmayan icradır. İcra dairesine ver 50 lira istediğin kişiye icra gönder.

İlamsız icraya 1 hafta içinde itiraz ettiğiniz zaman icra düşer. Yalnız şöyle tehlikesi var. Bu icra kağıdı mahallenizin muhtarına da verilse size verilmiş sayılır ve süre başlar muhtar 1 haftada size ulaştırmazsa itiraz etmediğiniz için borcun kesinleşir, bu sefer olmayan borcunu bile ödemek zorunda kalırsın.

Eğer diyorsan ki ben takibini yaparım o zaman ödeme. Ya da ödemesini yap sonra tüketici hakem heyetine ver paranı talep et. Karar senin...
    en son paragrafiniz sanırım bana daha mantıklı geldi hocam diğeri beni aşar teşekkür ederim

• En yakın Polis Merkezine gidin. Savcılıkta işiniz uzar. Cünkü savcı zaten geri polise yolluyor. Evrakın hazırlanıp polise gelmesi zaman alıyor. Polise gittiğinizde savcıyı direk arayıp talimat alıyorlar. Başkasının Kimlik Bilgilerini Kullanmaktan Turk Telekom dan şikayetçi olun. Bu durumda sorumlu onlar. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: prestij06

En yakın Polis Merkezine gidin. Savcılıkta işiniz uzar. Cünkü savcı zaten geri polise yolluyor. Evrakın hazırlanıp polise gelmesi zaman alıyor. Polise gittiğinizde savcıyı direk arayıp talimat alıyorlar. Başkasının Kimlik Bilgilerini Kullanmaktan Turk Telekom dan şikayetçi olun. Bu durumda sorumlu onlar. Geçmiş olsun.
    çok teşekkür ederim çok sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

en son paragrafiniz sanırım bana daha mantıklı geldi hocam diğeri beni aşar teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Rica ederim kardeşim. Yaptığın işlerde bir sorunla karşılaşırsan bana ulaş ben gerekeni yaparım.

• yamyamix Y kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim

• Önemli olan kimliğin ile taşıma yapılmış kim vermiş kimliğini tasıma evrakıno görmek istiyorum de.

Ve kimliğini değiştir bian önce

Anne kızlık soyadını yanlıs ver hiç bişey olmuyor denedim. Hep yanlıs veriyorum hatın acılıp kapanmasına bi engel değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.