Şimdi Ara

Acil! Hoparlör Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir aradan sonra hoparlör seçimi noktasında bir karar aşamasına geldim. Şu an almak üzere olduğum hoparlör PMC Twenty 23 hoparlör. Özellikle, marantz cd5004 ile hem nait 5i hem de marantzın üst seri amfileri ile gayet iyi bir iş çıktı. Daha sonra benim kullanacağım şekle yönelik olarak, olive 04 hd ve marantzın pm 15 amfisi ile denedim. Birçok parçada yine iyiydi, ama ne bileyim cd çalardaki havayı, sahneyi pek bulamadım. Bu noktada, pc den usb ile m2tech young dac ile kullanım konusunda bir sıkıntı olabilir mi? Yani hoparlörlerin çıkabileceği performans bence çok açık ki bayağı gider, ama ben bu şekilde pc ve dac ile kullandığımda cd deki o havayı bulmak için ekstra bir ekipman ya da alternatif hop. yatırımı hemen şart mıdır? Acil cevaplarınızı istirham ediyorum.

Saygılarımla...

• Merhaba,

Arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var, bu tip (PMC Twenty 23 vb.) üst seviye hoparlörler pc ve iyi bir dac ikilisi ile ortalama bir cd çaların yaşattığı tecrübeyi (olive 04hd ile tam yaşayamadığım o tecrübeyi) yaşatabilirler mi? M2tech young dac bile yetersiz gelebilir mi? Koca forumda bu seviyede hoparlör ve ekipman kullanan veya dinleyen arkadaşlardan cevap verebilecek kimse yok mu? Rica ediyorum.

Saygılarımla...
  • Pmc yi nerede dinleme firsati buldunuz sn.cevyil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Extreme Audio da dinledim. Marantz Cd-5004 ve hem marantz pm-15s2 ve hem nait 5i ile performansı dinlediğim test cd si ile gayet hoşuma gitti, hatta nait 5i de baslar benim odam da küçük olduğu için bana daha uygun geldi, ama marantzın da sahnesi, gövdesi daha iyi idi ve biraz daha ılık karakteri var sanki. Ama, iş olive 04 hd ile marantz pm-15 amfi ile beraber dinlemeye geldiğinde, bu noktada tam da benim pc+dac ile kullanacağım gibi, birçok türde parçayı hızlıca dinledim. Ama, cd deki sahneyi, daha relax havayı tam alamadım gibi geldi bana o yüzden konuyu açtım.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.