Şimdi Ara

Acil karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Asus full hd değil ama işlemcisi 5. Nesil Lenovo 4. Nesil işlemci. Lenovodaki sabit disk sshd yani 8gb ssd bu da sana rutin işlerinde hız kazandırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı gorusteyım fıyatlar 100 tl farkı var lenova ekran kartı 4 gb bırde cozunurluk var asus ıse ram ve ıslemcı ıle one cıkıyor peki asusun ıslemcısı lenovanınkne gre cok fark eder mı oyunlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaduman96

Bende aynı gorusteyım fıyatlar 100 tl farkı var lenova ekran kartı 4 gb bırde cozunurluk var asus ıse ram ve ıslemcı ıle one cıkıyor peki asusun ıslemcısı lenovanınkne gre cok fark eder mı oyunlarda?

Oyunlarda işlemci pek önemli değil. Ekran kartı önemli. Bu 2 laptop arasında lenovo olanı full hd olduğu için daha iyi. Ama kötü bi yanı var. Oyunları full hd çözünürlükte oynayacağın için daha düşük fps alacaksın. Sırf oyun oynamak için laptop almayı düşünüyorsanız bu 2 pcden de uzak durun. Bu fiyata victor, monster tarzı laptoplara yönelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Bende aynı gorusteyım fıyatlar 100 tl farkı var lenova ekran kartı 4 gb bırde cozunurluk var asus ıse ram ve ıslemcı ıle one cıkıyor peki asusun ıslemcısı lenovanınkne gre cok fark eder mı oyunlarda?

Oyunlarda işlemci pek önemli değil. Ekran kartı önemli. Bu 2 laptop arasında lenovo olanı full hd olduğu için daha iyi. Ama kötü bi yanı var. Oyunları full hd çözünürlükte oynayacağın için daha düşük fps alacaksın. Sırf oyun oynamak için laptop almayı düşünüyorsanız bu 2 pcden de uzak durun. Bu fiyata victor, monster tarzı laptoplara yönelin.

Hocam Monsteri önermenin sebeplerini söylersen sevinirim.

• Monsterın şu anda fahiş fiyat uyguladığı için monster tercihimden vazgeçtim tamamen kişisel bir mesele( bunlara para yedirme gibi bi niyetim yok 4k çözünürlüklü y50-70 alabilirim bi ihtimal. Tasarımı da hoş insan içine çıkabilir bi notebook. Oyunların yanı sıra film de izleyeceğim için oyunları 1080p de oynarım sıkıntı yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highfunction Socipath

quote:

quote:

Diğer rakipleriyle aynı fiyatta daha güçlü ekran kartları kullandıkları için monster ve victor önermiştim. O paraya 840m gitmez. Oyunlarda i5 u + 840m'li 1300'e satılan acer ile aynı performansı alırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Highfunction Socipath

quote:

quote:

Diğer rakipleriyle aynı fiyatta daha güçlü ekran kartları kullandıkları için monster ve victor önermiştim. O paraya 840m gitmez. Oyunlarda i5 u + 840m'li 1300'e satılan acer ile aynı performansı alırsın.

Teşekkürler Hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ganzili

Monsterın şu anda fahiş fiyat uyguladığı için monster tercihimden vazgeçtim tamamen kişisel bir mesele( bunlara para yedirme gibi bi niyetim yok 4k çözünürlüklü y50-70 alabilirim bi ihtimal. Tasarımı da hoş insan içine çıkabilir bi notebook. Oyunların yanı sıra film de izleyeceğim için oyunları 1080p de oynarım sıkıntı yok :D

Bu fahiş fiyat olayı nedir hocam biraz açabilir misin?
  • Highfunction Socipath kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda açtığım konuya bi göz at istersen, 6 aydır almayı düşünüyordum beni bıktırdılar.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106665513&p=1#106665513

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.