Şimdi Ara

Acil kız konusu 1 saat sonra buluşacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kız var geçen gün mesajlaşırken çıkalım mı filan dedi ben de pEk ciddiye almadım aslında kızdan hoşlanıyorum ama şaka yapıyodur diye düşündüm daha sonra ciddi misin filan diye mesajlaşırken en sonunda tamam şakanın tadı kaçtı dedi bugün sorduğum da ciddiydim dedi sonra tekrar tamam şaka filan dedi sizce bugün konuşup açılıyım mı ona? ama en azından arkadaşlığımızın kaybolmamasını istiyorum :/

• Bişey anlamadım
  • seni yedekte tutuyo bence

bana sorarsan buluş ve ona kimin şampiyon olduğunu göster
  • öp onu, şefkatini esirgeme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senle geyik geçiyo
  • Seviyosan em bence.
  • Virgül önemli değil de keşke nokta (.) işareti koysaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsveç Köftesi -- 5 Ağustos 2012; 13:38:24 >
  • Ne yapacağıma karar veremedim bir türlü bi ciddiym diyo bi şaka diyo ama dediğim gibi arkadaşlığımızı da kaybetmek istemiyorum :/
  • senin tepkinden çekindiğinden 2 li konuşuyordur.Ciddiyim dese reddedilmekten korkuyodur reddedersen şakaya vurcak işte bunu anlamıcak bişey yok
  • git konuş.acıl oda bir insan.......annenle konuşurken nasıl rahatsan aynen öyle konuş...arkadaşlığına bir şey olmaz sende şaka yaptım dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy_WB

Bir kız var geçen gün mesajlaşırken çıkalım mı filan dedi ben de pEk ciddiye almadım aslında kızdan hoşlanıyorum ama şaka yapıyodur diye düşündüm daha sonra ciddi misin filan diye mesajlaşırken en sonunda tamam şakanın tadı kaçtı dedi bugün sorduğum da ciddiydim dedi sonra tekrar tamam şaka filan dedi sizce bugün konuşup açılıyım mı ona? ama en azından arkadaşlığımızın kaybolmamasını istiyorum :/

Kız senin tepkini ölçüyor senden hoşlanıyor, git buluş ne kaybedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy_WB

Bir kız var geçen gün mesajlaşırken çıkalım mı filan dedi ben de pEk ciddiye almadım aslında kızdan hoşlanıyorum ama şaka yapıyodur diye düşündüm daha sonra ciddi misin filan diye mesajlaşırken en sonunda tamam şakanın tadı kaçtı dedi bugün sorduğum da ciddiydim dedi sonra tekrar tamam şaka filan dedi sizce bugün konuşup açılıyım mı ona? ama en azından arkadaşlığımızın kaybolmamasını istiyorum :/

Sen ne yaramaz bi adamsın ara sor Mehmet abine ulen qit konus hanqi kız kendinin begenilmesinden hoşlanmazki kocum :D arkadaşlıgınız bozulmak bilakis sıklaşır ama bu konusmaları kalabalık ortamda yapma sakin ve bas basa iken yap ;) msjımı okuyuncada sms at bana...Bu arada senin hesaptan yazdığımı fark ettim :D
  • Ne olur ne olmaz, ben imzamdaki klübü görmen için buraya bi mesaj bırakayım da.
  • Sana kafalık orta açmış fakat boş kaleye ıskalamışsın. Ciddiydim dediğinde ara pas vermiş kaleciyle karşı karşıya auta atmışsın. Buluş bence kız senden hoşlanıyor ama sen odun olduğun ve duygularını belli etmediğin için çekiniyor.
  • Hiçbir Kız Hiçbir Erkeğe Şaka Amaçlı Teklif Etmez.Çünkü Yanlış Anlaşılmaktan ve Daha Sonra Erkeğin Sürekli Onu Sevdiğini Sanmasından Filan Korkar ve Eğer Teklif Edip Sonradan Şaka Yaptım Diyorsa Kesinlikle Senden Hoşlanıyordur.Sen Ona Ciddi misin Falan Diyince Senin Ondan Böyle Bişey Beklemediğini haliyle seninde ona karşı birşeyler hissetmediğini düşünüp Geri Vites Yapmıştır O Kız Sende,Rahat ol
  • böyle kızlarla evlilik düşünülemez çık eğlen takıl sonra bırak bu kezbanlara böylesi yakışır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.