Arkadaşlar ben şuanki modemimde birsürü sorun yaşıyorum ve bunları bidaha yaşamak istemiyorum onun için bana oyun oynarken sorun çıkarmayacak çok da pahalı olmayan bi modem önerebilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.
Zoom'dan şaşma kardeş....
Önerin içn teşekkürler.
Benim tavsiyem Zyxel P660RU-T1. Hem ucuz hem isteklerini tam anlamıyla yerine getirir. Ama kablosuz istersen P660HW-D1. İnanılmaz yeni özellikleri var.
quote:
Orjinalden alıntı: acemiwebci
Benim tavsiyem Zyxel P660RU-T1. Hem ucuz hem isteklerini tam anlamıyla yerine getirir. Ama kablosuz istersen P660HW-D1. İnanılmaz yeni özellikleri var.
ZyXel ya da Airties !!
servise önem veriyorsan airties al, sorun olduğunda 3-4 gün içerisinde yenisini gönderiyorlar, tamir etmek için 30 gün bekletmiyorlar.
ucuz ve işlevi iyi olan bir modem arıyorsan sana flynet i önerebilirim. Teknosa da geçen hafta satılmaya başlandı, hem wireless ı da var fiyatı da gayet makul, evime 2 ay sınırsız 1gb tarifesi için aldım, alalı tam 6 gün oldu ve 21gb download yaptım, en ufak bi kopma yavaşlama yada bir hata ilede karşılaşmadım. Fiyatı 79.90ytl idi teknosa da , weblebi.com da 73-74 ytl civarı.