Şimdi Ara

ACİL.... msimg32.dll hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşimin masaüstü pc bu hatayı veriyor ve nete bağlanmıyor. Aygıt yöneticisini çalıştırınca oluyor bu hata. Şu an ben aynı modemden dizüstü ile bağlanıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim acil yardım. babam başımın etini yiyor...

msimg32.dll acil yardım. Sistem xp servis pack 3

• Dosya zaten var diyor lütfen adını değiştirin diye uyarı mesajı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyrelman

Dosya zaten var diyor lütfen adını değiştirin diye uyarı mesajı veriyor.

sorunu açıklayıcı bi şekilde yazsana,,
    msimg32.dll yardım,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt46

quote:

msimg32.dll yardım,,

Şimdi masa üstü pc ikigün öncesine kadar normal çalışyor. Nette müzik ve video izlenebiliyor, forumlara girilebiliyordu. iki gündür internet bağlantılarında x işareti var. Bütün bağlantılara baktım. Hatta kabloları bile değiştirdim. Ama internete bir türlü bağlanamadım. Eğer modemle alakalı bir soruın olsa ben dizüstünden kablo ile bağlanamazdım. Aygıt yöneticisinden ethernet kartının yüklü olup olmadığını kontrol edeyim dedim. Aygıt yöneticisini çalıştırdığımda bu hatayı aldım. msimg32.dll bulunamadı. Dosyayı pc de arattığımda c-windows-siystem32-msimg32.dll uzantısını buldum. Yani dosya olması gereken yerde var. ama aygıt yöneticisini bu hata yüzünden çalıştıramıyorum. İnternet bağlantısı yok. Sistemin diğer herşeyi çalışıyor..

Yeterince açık değilse sana kitap yazarım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt46

quote:

msimg32.dll yardım,,

Şimdi masa üstü pc ikigün öncesine kadar normal çalışyor. Nette müzik ve video izlenebiliyor, forumlara girilebiliyordu. iki gündür internet bağlantılarında x işareti var. Bütün bağlantılara baktım. Hatta kabloları bile değiştirdim. Ama internete bir türlü bağlanamadım. Eğer modemle alakalı bir soruın olsa ben dizüstünden kablo ile bağlanamazdım. Aygıt yöneticisinden ethernet kartının yüklü olup olmadığını kontrol edeyim dedim. Aygıt yöneticisini çalıştırdığımda bu hatayı aldım. msimg32.dll bulunamadı. Dosyayı pc de arattığımda c-windows-siystem32-msimg32.dll uzantısını buldum. Yani dosya olması gereken yerde var. ama aygıt yöneticisini bu hata yüzünden çalıştıramıyorum. İnternet bağlantısı yok. Sistemin diğer herşeyi çalışıyor..

Yeterince açık değilse sana kitap yazarım...

sen ilk yazdığın mesajı okuda ona göre konuş, sorunla ilgili en ufak bi açıklama var mı?? kitap yazacakmış,, sen ön sözde kalırsın,,

• Neyse tartışmaya gerek yok. Bana yardım edebilirmisin? edemezmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.