Bildirim
ACİL.... msimg32.dll hatası
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Dosya zaten var diyor lütfen adını değiştirin diye uyarı mesajı veriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: cyrelman
Dosya zaten var diyor lütfen adını değiştirin diye uyarı mesajı veriyor.
sorunu açıklayıcı bi şekilde yazsana,,
msimg32.dll yardım,, -
quote:
Orijinalden alıntı: fahrenhayt46
quote:
msimg32.dll yardım,,
Şimdi masa üstü pc ikigün öncesine kadar normal çalışyor. Nette müzik ve video izlenebiliyor, forumlara girilebiliyordu. iki gündür internet bağlantılarında x işareti var. Bütün bağlantılara baktım. Hatta kabloları bile değiştirdim. Ama internete bir türlü bağlanamadım. Eğer modemle alakalı bir soruın olsa ben dizüstünden kablo ile bağlanamazdım. Aygıt yöneticisinden ethernet kartının yüklü olup olmadığını kontrol edeyim dedim. Aygıt yöneticisini çalıştırdığımda bu hatayı aldım. msimg32.dll bulunamadı. Dosyayı pc de arattığımda c-windows-siystem32-msimg32.dll uzantısını buldum. Yani dosya olması gereken yerde var. ama aygıt yöneticisini bu hata yüzünden çalıştıramıyorum. İnternet bağlantısı yok. Sistemin diğer herşeyi çalışıyor..
Yeterince açık değilse sana kitap yazarım...
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fahrenhayt46
quote:
msimg32.dll yardım,,
Şimdi masa üstü pc ikigün öncesine kadar normal çalışyor. Nette müzik ve video izlenebiliyor, forumlara girilebiliyordu. iki gündür internet bağlantılarında x işareti var. Bütün bağlantılara baktım. Hatta kabloları bile değiştirdim. Ama internete bir türlü bağlanamadım. Eğer modemle alakalı bir soruın olsa ben dizüstünden kablo ile bağlanamazdım. Aygıt yöneticisinden ethernet kartının yüklü olup olmadığını kontrol edeyim dedim. Aygıt yöneticisini çalıştırdığımda bu hatayı aldım. msimg32.dll bulunamadı. Dosyayı pc de arattığımda c-windows-siystem32-msimg32.dll uzantısını buldum. Yani dosya olması gereken yerde var. ama aygıt yöneticisini bu hata yüzünden çalıştıramıyorum. İnternet bağlantısı yok. Sistemin diğer herşeyi çalışıyor..
Yeterince açık değilse sana kitap yazarım...
sen ilk yazdığın mesajı okuda ona göre konuş, sorunla ilgili en ufak bi açıklama var mı?? kitap yazacakmış,, sen ön sözde kalırsın,,
-
Neyse tartışmaya gerek yok. Bana yardım edebilirmisin? edemezmisin?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X