Şimdi Ara

Acil opel Radyo code yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2003 model opel merivanın akusunu degistirdim ve radyo code soruyo... elimde code u var ama olmuyo... Bi daha da code yazısını cıkaramadım bilgisi olan arkadaslarım yardım ederse sevinirim...

• servise git onlarda vardı ama para isteyebilir yanlız sana araba alırken vermiş oldukları teyp kullanma kılavuzundada yazar

yoksa bi servise götür onlar bilgisayardan halleder 5 dk de hallederler
  • HİÇ FORUMDA CVP ALCAM DİYE UGRAŞMA DİREK SERVİSE GİT ORDA HALLEDERLER.
  • sana verdikleri kullanma klavuzundaki kodla uyuşmuyosa git servise hallettir para isterlersede hır çıkart
  • arkadaslar cevap alamasamda tesekkurler...

kitapcık yok servisede gitmeye usendim valla bakıcaz bi caresine :D
  • TEYBİ AÇ AS TUŞUNA BASILI TUT TEYBİ KAPAT AS TUŞU BASILI ŞEKİLDE TEYBİ TEKRARA AÇ 5 SANİY SONRA EKRANDA CODE YAZAR ÖNCE RADYONUN 1 TUŞUYLA MİSAL CODE 8310 DİYELİM 1 E 8 KERE BAS 2 YE 3 KERE 3 1 KERE 4 10 KERE CODE GİRDİKTEN SONRA TEKRAR AS BAS TEYP AÇILACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34lvt53 -- 18 Ağustos 2006; 17:00:27 >
  • servise gitmene gerenk yok. telefon edip motor şasi numarası söylesen yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumla hiç vakit kaybetme bence servise git ztn onlar bilgisayarda arabanın şasi numarası yazınca kodu çıkıyo ztn fazla uğraşılcak bişi diil yani 5dk da hallederler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

forumla hiç vakit kaybetme bence servise git ztn onlar bilgisayarda arabanın şasi numarası yazınca kodu çıkıyo ztn fazla uğraşılcak bişi diil yani 5dk da hallederler

Yetkili servis Almanyadan istemiş,1 haftada gelmişti bana
  • hocam bende 206 peugeot vardı
    servisi arayıp şase noyu verdim
    30dkka sonra tekrar arayıp kodu aldım
    para falan verme arkadaşın dediği gbi hır çıkar
    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.