Şimdi Ara

Acil-PC Çökmek Üzere / Windows 7 format problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci: AMD 8350 FX-8 Çekirdek
    Anakart: Asus M5A99FX Pro
    Ram: 8 GB

Ben windows 7 64 bitli işletim sistemi kullanıyorum şuanda.Format gerektiği için format atmaya çalıştım gün boyu.2 farklı 3.0 usb ile ve 3 farklı iso dosyasıyla denedim her seferinde aynı hatayı aldım.İlk önce windowsun usb ye yazma programını kullandım olmadı, ardından cmd ile yazdım olmadı.BIOS tan önceliği usb ye getirdim yine hep bu hatayı aldım:

"Gerekli bir CD/DVD sürücü cihazı eksik. Sürücü disketiniz, CD, DVD veya USB flash sürücünüz varsa, şimdi takın.

Not: Windows yükleme medyası CD/DVD sürücüsünün içindeyse, bu adımda güvenle çıkarabilirsiniz"

Bu format başlamadan yani harddisk seçme bölümüne gelmeden hemen önce oluyor.

Not: Windows 7 x64 kurmaya çalışıyorum.

Teşekkür ederim

• birde usb 2.0 la deneyin 3.0ın olayı farklı olabilir bendede görmediği oluyordu
  • uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

birde usb 2.0 la deneyin 3.0ın olayı farklı olabilir bendede görmediği oluyordu

Teşekkür ederim, hemen deniyorum
  • quote:

Çok ciddiyim yaklaşık 24 saattir format işleriyle uğraşıyordum, sorunun usb 3.0 dan kaynaklanacağı en son aklıma gelirdi.Çünkü o usb ile daha önce çok format atmıştım.Şuanda format atmaya başladı.Çok teşekkürler
    Wintoflash uygulamasını kullandım.
  • Bendede ayni sorun vardi, harddiskin sata driverlari eksikmis iso dosyasinda ondan oyle oluyomus. Baska iso buldum sorun cozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logn

quote:

Çok ciddiyim yaklaşık 24 saattir format işleriyle uğraşıyordum, sorunun usb 3.0 dan kaynaklanacağı en son aklıma gelirdi.Çünkü o usb ile daha önce çok format atmıştım.Şuanda format atmaya başladı.Çok teşekkürler
    Wintoflash uygulamasını kullandım.

USB3 DEDİĞİM GİBİ ONUN OLAYI BRAZ FARKLI SANKİ DRİVERİ YÜKLEMEDEN ÇALIŞMAYAN BİR EK DONANIM GİBİ . İNTELİN 3. NESİL VE SONRASI İŞLEMCİLERİNDE BU DOĞAL OLARAK DESTEKLENMEYE BAŞLADI .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.