Dün gidip teknosadan 46pfl7007 yi satın aldım.ben bu televizyonu bilgisayar üzerinden film izleme ve oyun oynama amaçlı kullanmayı düşünüyordum. Fakat şöyle bir şey farkettim ki ;
- bir 3d filmi televizyonun üzerindeki playerdan izlersem daha az crosstalk var ama bilgisayardan izlersem inanılmaz derecede crosstalk var
-aynı şekilde oyun 3d oynarkende hiç bitmeyen bir crosstalk var ve input lag inanılmaz derecede fazla.
Evde bir adet samsung 40d7000 var , ondada bilgisayar üzerinden 3d film veya 3d oyun oynarken crosstalk oluyor fakat philipsteki boyutlarıyla alakası yok çok daha az. input lag daha az.
Ekran kartım ati7850 gibi güçlü sayılabilicek bir ekran kartı ve bilgisayar sistemim de oldukça iyi sayılır.
Teknosa ile konuştum televizyonu değişitiricekler yerine hx850 almayı planlıyorum.(samsung veya lg istemiyorum 3d pop out efektleri yeterince dışarı çıkmıyor benim gözüme göre)
sizce 7007 yi kurtarmanın bir yolu varmıdır yoksa sony hx850 almalımı . hx850 alsak aynı sorunlar 7007 ki boyutlarıyla devam edermi ?
Bu arada 7007 nin güncellemesinden sonra çok az da olsa bir iyileşme farkettim ama yinede samsung d7000 e yaklaşmadı.
Teşekkür ederim şimdiden önerileriniz için . Değişim için çok az bir sürem var bir an önce karar vermeliyim.
(birde 46 inç tv yi geri verip üstüne para verip 40 inç almak koyuyo açıkçası :) )