Arkadaşlar bugün aldığım phillips DVP720SA/02 Model divx player da subtitle ları göstermiyor. Bu aleti ve ya vestel ersiyonunda benzer sorun yaşayan varsa lütfen bi yol göstersin.. Acaip sinirim bozuldu yaa eve bi heves geldim. filmler ok ama altyazı olmadan bişeye benzemiyor ki.. Acele cevaplarınızı beklemekteyim..
Yoksa kafamı
hadi ya bi allahın kulu yokmu bu konuda bilgisi olan??
Yardımınız için teşekkürler... Ben hallettim sonunda.. Sinir ve stresli uğraşlar sonucu...
Neymiş sorun? bende o cihazdan düşünüyordum bilgilendirebilirmisin.
divx filmi ile aynı isimde kaydet subtitle ı. Bence alma ben iade ettim aldığım yere. 250 tane cd yi yeniden yazamam sırf subtitle adları değişik die. bi de ayrı subtitle cd si okumuyor. tipik standart avrupalı mantığı yani.. okuması için illaki her şeyin aynı kalıpta kaydetmesi lazım.. sonuç olarar türkü türkten başka anlayan yok onu anladım kuzenimde vestel var, allah neverdiyse okuyo.. öyle isim farklılığı felan sallamadan.. tabi karar senin...
selam bilader ben philipsin servisindeyim tek yapacağın şey philips servisine göndermek. burada o cihazlara yazılım upgrade yapıyoruz ok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme