Şimdi Ara

acil satılık vw golf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkinci el topic'ine de bu ilanı yazdım, fakat orada genelde bilgisayar parçaları satıldığı için burada daha çok ilgi görebileceğini düşünüyorum. Arabamı satmaya çalışıyorum, ilgilenen olursa,

VW Golf Comfortline
    Metalik gri
    132.000 km,
    Alacak kişinin uzun süre bir masrafı olmayacak, 130.000 km'de debriyaj seti ve akü değişti.
    Fiyatı: 18.000.- YTL

• galiba yılını yazmayı unutmuşsun
  • Pardon araba 2000 model
  • resim yokmu acaba?bi de kaç model olduğunu belirtirmisin?
  • Çok pahalı bence arkadaşım. Ben 1 ay önce kadar bi komşumuzun ilanını koymustum Ona bile çok pahalı dendi bu baya bi pahalı ...

Onun Golf Full+Full Sunroof dan 6 hava yastıgı yagmur sensorune kadar.

2001 Model Aşırı çok aşırı temiz bi araç , bizim 2004 vectradan çok daha temiz ...

21,000 Km de (orjinal ) Tesisat oldugu için sadece hafta sonları piyasaya çıkıyor başka bişi yok.

Üzerindeki Alessio jantları , sebring son susturucusu siyah zemınlı arka stopları vs. içinde 24,000 Ytl ye veriyor.

Arabanın ilanı aşagıda 35 yazıyor ama şimdiki fiyatı 32,5 ( tesisatlı) tesisatsız 24 .

http://bursa.araba.com/ilan/volkswagen/golf/127169.html

Arabayı yakından görmeden bu kadar temiz olduguna inanmak zor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 7 Aralık 2005, 15:37:13 >

• arkadaşım donanımları ve hasar kaza durumunu flnda yazarsan
    insanlar daha rahat bilgilenirler bence...
  • resim maalesef yok şu anda işten fırsatım olursa koymaya çalışırım.

Fiyat konusunda internette ve gazetelerde gördüğüm bütün ilanların daha altında bir fiyat istiyorum en kısa zamanda satabilmek için. Umarım bende andydark sende istediğimiz fiyatlara beklemeden satarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yanı sadece
    tesısat fıyatı 8.5 mu dusuruyor ?
    neler var tesısatta
    quote:

Orjinalden alıntı: andydark

Çok pahalı bence arkadaşım. Ben 1 ay önce kadar bi komşumuzun ilanını koymustum Ona bile çok pahalı dendi bu baya bi pahalı ...

2001 Model Aşırı çok aşırı temiz bi araç , bizim 2004 vectradan çok daha temiz ...

21,000 Km de (orjinal ) Tesisat oldugu için sadece hafta sonları piyasaya çıkıyor başka bişi yok.

Üzerindeki Alessio jantları , sebring son susturucusu siyah zemınlı arka stopları vs. içinde 24,000 Ytl ye veriyor.

Arabanın ilanı aşagıda 35 yazıyor ama şimdiki fiyatı 32,5 ( tesisatlı) tesisatsız 24 .

• bence iyi bir fiyat... Km si acık çok gibi...
  • Yaşına oranla km si fazla gibi ama en azından dürüst bir satıcı..Hemen her Aracın ballı kullanım süresi ilk 80 bin km dir bu andan sonra araç muayyer konuma geçiyor..Her an herşey olabilir..Allah satı pazarı versin dostum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

ne yanı sadece
    tesısat fıyatı 8.5 mu dusuruyor ?
    neler var tesısatta
    quote:

Orjinalden alıntı: andydark

Çok pahalı bence arkadaşım. Ben 1 ay önce kadar bi komşumuzun ilanını koymustum Ona bile çok pahalı dendi bu baya bi pahalı ...

Sadece iki teyp 4.000 Ytl zaten . 4 Takım mid 2 Rockford 38cm woofer mono alpine anfi(1,000ytl civarında) 4 yollu mid anfisi polyester kabin döşeme vs. Bırakta fark etsin o kadar değilmi ?

• Arada 6 milyar var, arkadaşın fiyatı normal zaten piyasası o aracın...
    Sonuçta pazarlık olabilir pazarlıksız dememiş bence normal bir fiyat...

Sen araçtan yüzde 35 daha pahalı ama buna rağmen 1 model üst bir araç gösteriyorsun sonuçta...

Yani bunu örnek verip buna pahalı demek pek doğru değil

Bende ondan daha ucuz daha temiz BMW ler gösteririm derim bu 24bin ytl pahalı ki bence pahalı , 2001 bir araca 24k vermem ben şsahsen...

Arkadaşa hayırlı satışlar...
  • Arkadaşlar araba benim degil yanlış anlaşılmasın komuşumun aracı .

http://www.modifygarage.com/otoresim/hg257-1.htm

Aracın diger resimlerine burdan bakabilirsiniz.
     acil satılık vw golf

diger arakdaşta umarım satar arabasını.

Ama nerden baksanız 10 tane golf 4 e bindim biri teyzmin kızınındı 2 senelik olmasına ragmen bu kadar temiz degildi...

• kesinlikle aynen öyle sen daha çok yaşayaksın benden sen daha önce yazmışsın bende aynen öyle yazacaktım
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Arada 6 milyar var, arkadaşın fiyatı normal zaten piyasası o aracın...

Sen araçtan yüzde 35 daha pahalı ama buna rağmen 1 model üst bir araç gösteriyorsun sonuçta...

Bende ondan daha ucuz daha temiz BMW ler gösteririm derim bu 24bin ytl pahalı ki bence pahalı , 2001 bir araca 24k vermem ben şsahsen...

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos
    Arada 6 milyar var, arkadaşın fiyatı normal zaten piyasası o aracın...

Kesinlikle fiyat normal..Aracının ederini isteyen bir adama pahalı demek: Tam galerici muhabbeti olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hekimoglu

bence iyi bir fiyat... Km si acık çok gibi...

bncede fiat ii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.