Şimdi Ara

Acil!!! Seat Reference ile Stylance arasındaki farklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
27.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar...2 kişiyle anlaştım..birinin stylanceı ötekinin referancı var..arada 3-4 milyar gibi bariz bir farkta var..

donanımsal olarak neler var ? neyi eksik neyi tam bu iki arabanın?
    sizden tam bir cevap alabilirsem artık birine karar vereceğim...bekliyorum cevaplarınızı.....eksik bir şey olmazsa sevinirim..tam bilgiye gerçekten cok ama cok ihtiyacım var şimdi..!

• Sanırım Leondan bahsediyorsun!!!

REFERANCE:

-sis farı yok.
    -koyu yeşil karatılmış arka camlar yok
    -arka park sensörü yok
    -klima manuel dijital değil
    -yağmur sensörü yok
    -kararan dikiz aynasi yok
    -otomatik yanan farlar yok
    -cruise control yok
    -yol bilgisayarı yok
    -direksiyon deri değil vites topuzuda
    -coming home yok(belli bir süre farlar yanıyor geceleri )
    -yolcu koltuğu yükseklik ayarı yok
    - bel destek ayarı yok
    -ESP + EBA (acil fren destek) yok bence önemli!
    -Alarm yok

bence fark küçümsenecek gibi değil iki model arasında sıfırda 3000 ytl fark var.

yanlız sis farının 800 ytl olduğunu varsayarsak sonradan taktırılan, ben stylance tercih ederdim..
  • bana göre 2. el de 3-4 bin ytl fark ettirecek bir donanım farkı yok,

çünkü referance modelinde de 16 inç aliminyum jant, abs-ebd, 8 havayastığı, klima, elektrikli cam, ayna, direksiyondan kumandalı radyo cd, uzaktan kumandalı merkezi kilit, sustalı anahtar gibi pek çok donanım mevcut,
    yani referance de boş bir otomobil değil.

bana göre aradaki farkı 1,5-2 bin ytl e düşürebilirsen stylance al, olmazsa referance.

• Stylance'da diğerine göre oldukça kullanışlı donanımlar var, arkadaş bahsetmiş zaten. Bende Stylance var ve donanım konusunda oldukça memnunum.

Araçların arasında 3-4 bin YTL fark var demişsin ama bu fark sadece donanımla ilgili değilse, yani örnek olarak pahalı olanın kilometresi az ise, daha temiz ise onu tavsiye ederim. Fark sadece donanımdan ileri geliyorsa biraz pazarlıkla, diğer aracı da örnek göstererek düşürebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aadrty

Sanırım Leondan bahsediyorsun!!!

REFERANCE:

-sis farı yok.
    -arka park sensörü yok
    -yağmur sensörü yok
    -cruise control yok
    -yol bilgisayarı yok
    - bel destek ayarı yok
    -Alarm yok

bence fark küçümsenecek gibi değil iki model arasında sıfırda 3000 ytl fark var.

yanlız sis farının 800 ytl olduğunu varsayarsak sonradan taktırılan, ben stylance tercih ederdim..

+katlanır yan aynalar yok.

stylance cok guzel bir donanim bence.neredeyse hersey var.
    golf comfortline dan ustun mesela

• seat loen la ford focus HB 2003 model arasında yakıt farkı kaç litredir?
  • Sanırım 1.6 ları kıyaslıyoruz; test verilerine göre focus 8.1-8.8 gibi bir değer 100 km de ama 2003 model olduğu için çoğu tüplü bunların.

Leon ise;fabrika verisi 7.6,test verisi ise 8.2 lt 100 kmde fakat leon a tüp zor:) karar senin ama benzin sarfiyatında kafa kafa gidiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 18 Nisan 2007; 11:31:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sanırım 1.6 ları kıyaslıyoruz; test verilerine göre focus 8.1-8.8 gibi bir değer 100 km de ama 2003 model olduğu için çoğu tüplü bunların.

Leon ise;fabrika verisi 7.6,test verisi ise 8.2 lt 100 kmde fakat leon a tüp zor:) karar senin ama benzin sarfiyatında kafa kafa gidiyorlar...

1.sorum ) 2003 model olduğu için çoğu tüplü bunların ne demek pardon anlamadım?

2.sorum ) bir de seat leon a neden tüp zor olsun ki?

3.sorum) yakıt olarak aynı iseler ben leon stylance ı tercih ederim.....ne diyorsunuz?
  • Benzin yakar vw motorları her zaman diğer araçlardan dah çok benzın yakar.en az yakanı eski kasa honda civilerde şimdi yeni kasası 8 lt civarında.Şu anda en az yakan 1.6 benzinli opel astra 7.8 lt.eski kasa astrada eski kasa civic ten sonra gelıyordu ekonomıde. Yani az daha erken gidersin istasyona şehir içi artıyor tüketim vw lerde ve onun motorunu kullananlarda.Genelde vatandaş yakıt yönunden seat larda şıkayet etmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

Sanırım Leondan bahsediyorsun!!!

REFERANCE:

-sis farı yok.
    -arka park sensörü yok
    -yağmur sensörü yok
    -cruise control yok
    -yol bilgisayarı yok
    - bel destek ayarı yok
    -Alarm yok

+katlanır yan aynalar yok.

stylance cok guzel bir donanim bence.neredeyse hersey var.
    golf comfortline dan ustun mesela

LEONUN BÜTÜN MODELLERİNDE KATLANIR AYNA STD...

• quote:

Orjinalden alıntı: bistroman

quote:

Sanırım 1.6 ları kıyaslıyoruz; test verilerine göre focus 8.1-8.8 gibi bir değer 100 km de ama 2003 model olduğu için çoğu tüplü bunların.

1.sorum ) 2003 model olduğu için çoğu tüplü bunların ne demek pardon anlamadım?

2.sorum ) bir de seat leon a neden tüp zor olsun ki?

3.sorum) yakıt olarak aynı iseler ben leon stylance ı tercih ederim.....ne diyorsunuz?

1.yani benzinli bulmak zor olabilir tüplü çok demek istedim...

2.yani ben olsam 2006 model bir araca tüp takmam ...

3.benzinli olarak yakıtları aynı.(leon çok yakar diyenlere kanma 1.6 10 araba getir en fazla 100 km 1lt oynar ben leon için o 1 lt yide göze alırım şahsen...

• Focusun test verisi 6.8 lt dir rüyanda mı gördün 8 i,Marka fanatikliği yapma doğru değerler ver milleti keklemeye çalışma

Al focus
    http://www.otokoc.com.tr/showroom/binek_araclar/focus/ozellik.jsp

Bu da Leon
    http://www.seat.com.tr/model_index.asp?model_ID=5&menu_ID=3
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 18 Nisan 2007; 16:53:23 >

• Abicim o fabrika verisi töbe töbe...iyi oku.kimseyi keklemiyoruz karşıdaki adam çocuk değil,sende benim babam değilsin kimse kimseyi azarlama moduna girmesin tartışma yaratmaya gerek yok .

http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=95 buyur test verilerinden bahsediyorum ben fabirika verilerinden değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 18 Nisan 2007; 23:18:32 >
  • arkadaş senin soruna gerçekci manada cevap olmayacak ama bir arkadaş aracını satıp illa seat marka almayı düşünüyor.nedenini bilemeyeceğim ama seatı tercih ediyor. tip ve özellik bakımından çok beğeniyor
  • bence oncellikle hangisi daha temizse onu düşünmelisin

ama stylance alman fiyat farkına deger
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.