Şimdi Ara

acil sormam ve cevabını almam gereken bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa ben kaslar daha iii gelişsin diye bacak kıllarımı saç kesme makinası ile aldım bi cahillik yaptım peki şiimdi cogaldı ne yapıcam azalsın diye ne olur bi cevap annem öldürücek beni

• ZUhahahahzhUhahahahh şaka mı bu
  • baba dalga geçmiim diyorum da kingörkem oldu kılgörkem(manayı yanlış anlama)
    ne yapabilirim dersen bi daha hiç ellleme kıllarına bacak kıllarından bişey olmas

• yapma yaw hemen onlara sonsuza dek son vermen gerek bence yoksa sen almaya başlarsın sakal gibi olr

dostum şaka bi yana onların kökünü kurutmaktan başka yapabileceğin bişey yok.iyi ağdalar.pürüzsüz bacaklar

• böyle bir şey olamaz.....
  • abiler yaptıgınız gercekten ayıp ya dalga gecin diyemi actılar burayı....ayaklarıma devamlı ve uzun sureli kramplar giriodu kıllarını al dediler bende aldımm ne dalga gecionuzkiii adam gibi cevap verin bu arada agda ile alsam tuy gibimi cıkar

• abi sana bi tavsiye onları yak çakmakla yakabildiğin kdar yak azalırlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingorkem

abiler yaptıgınız gercekten ayıp ya dalga gecin diyemi actılar burayı....ayaklarıma devamlı ve uzun sureli kramplar giriodu kıllarını al dediler bende aldımm ne dalga gecionuzkiii adam gibi cevap verin bu arada agda ile alsam tuy gibimi cıkar

dalga geçmeyeceğim öncelikle bunu söyleyeyim
    anladıgım kadarıyla 15-18 yaşları arasındasın
    öncelikle sunu söylemeliyim o yaşlarda erkeklerin bir çoğu bacak kıllarını dert eder ama yaş ilerledikçe kafana takmayacaksın inan bana
    ikincisi bacagına kramp giriyo diye bi arkadaşın sana bacak kıllarını kes dediyse çok yanlış bişey söylemiş,eger bacaklarına kramp girmemesini istiyorsan bol bol yogurt yemeni tavsiye ederim(banada olmuştu kramp girme olayı biri bana yoğurt yememi söylemişti)
    üçüncüsü kesin olmamakla bildigim bişey var sanırım kıllar vücuda alınan vitaminlerin bi kısmının boşa gitmesine sebep oluyormuş ama bu da bacak kıllarını kesmen gerekiyo anlamına gelmez
    bence en iyisi bi doktorla görüşmek.burda 50 tane cvpta alsan kimse uzmanlardan daha iyi bilemez
    sana verebileceğim en büyük tavsiye en kısa zamanda bi uzmana görünmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 7 Haziran 2006; 12:37:41 >

• hayır olamaz..........
  • teşekkurler ama yaa tuy dokucu kullanırsam kokleri kurur diolar fasla cıkmaz diolar ama kas gelısımının uzerine etkısı delı oluooo ve kramp denen bi olay kalmıo
  • tüy dökücü kılları biraz daha sertleştirir ve istediğin verimi alamazsın. ama Bioderm kullanarak 5-6 ay arası bir zamanda gözle görülür bir azalır görebilirsin. Hiç olmadı Lazer epilasyon ile 3-4 seansta tamamen yok olması yerine genelde erkeklerin tercihi olan 1 yada 2 seans yaptırıp azalmasını sağlamandır. Sana kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 8 Haziran 2006; 1:38:36 >
  • Şu linke bir gozat sorularına cvp bulabılırsın

LİNK------------->>>http://www.daphne-estetik.com/?lang=tr&pg=daphne&m=3&sm=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 8 Haziran 2006; 14:54:12 >
  • abi supersınız tesekkur ederim
  • hazır acmısken bbi sorum daha var yaa her şey guseel cok iyi zıplamaya başladım iyi basket oynuom sayılır bacakları saymassakama bnm vucuduma sekıl vermem gerek evde yapabılecegım hareketler varsa bbenmle paylasır mısınız ozellıkle baldır ve baldır ustu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.