Şimdi Ara

Acil Tarife Değişkliği Mesajlarınızı Bekliyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam Saçma Güzel 16 tarifem son ayı içerisindeyim 21 Ocakta bitecek bu gün gelmeden numara taşımak istiyorum Vodafone bana adam akıllı teklif sunmadığı için dğeiştirmek istiyorum Bol internet kullanan ve dk kullanan birisiyim.

Genç tarifelerden hangisini kullanabilirim ya da tarife önerilerinizi bekliyorum.
    Birde Türk Telekom Prime
    www.turktelekomprime.com
    Prime Efsane 20 Tarifesi
    https://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-efsane-20-tarifesi
    şu tarife ilgimi çekti sizce nasıl ilk 12 ay ı doldurduktan sonra cayma bedeli yansımıyor galiba anladığım kadarıyla.

Türk Telekom nasıldır herkes Turkcell iyi diyor ama biraz pahalı sadece bu teklif iyi geldi ama interneti yetmeyebilir diye çekinceliyim.

Şunu da sormak istiyorum Vodafone yeni gelenlere gayet güzel teklfler sunuyor başka operatörün kontörlü hattına geçsem sonra vodafone a geri dönsem olur mu acaba?

Mesajlarınız bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkuter -- 16 Ocak 2020; 1:25:38 >

• UP!!!
  • UPPP
  • prime 20gb 45 lira en uygunu, genç pro dediğin 59 lira 7gb internet veriyor. 5gb bip 5gb dergi falan diyor asıl kota 7gb.
  • SpawniN kullanıcısına yanıt
    14 GB değilmi genç pro öyle yazıyor sitesinde bugün gidip konuşacağım bir turkcell bayisiyle ama eğer öyleyse prime a geçmek daha mantıklı
  • muratkuter kullanıcısına yanıt
    katlanan ile 12 ay boyunca 14 gb oluyormuş, pardon.

GNÇ Fırsat Pro Kampanyası ile paketinizdeki interneti ikiye katlayarak 12 fatura dönemi boyunca aylık toplam 14 GB her yöne geçerli internet,
  • SpawniN kullanıcısına yanıt
    o zaman bu daha iyi değil mi prime a nazaran ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkuter

o zaman bu daha iyi değil mi prime a nazaran ?
    sakın türkcell e bulaşma taahütün bitmeden sık sık zam yaparlar ben taahüt yaptım bin pişman oldum bie bakıyorum 5 tl zam yapmış bir bakıyorum 3 tl zam yapmış taahüt vetdiğimde paket ücreti 39,90 tl idi 7 ay oldu geçeli işmdi 47,70 tl ödüyorum yinede karar sizin
  • ixir44 İ kullanıcısına yanıt
    Ben ne yapacağım o zaman :(
  • ixir44 İ kullanıcısına yanıt
    zam yapacaklarsa taahhütü niye yaptın ?

zam yapma hakları var mı ki ?
    gerçi sözleşmelere her zaman değişiklik yapma hakkını firma saklı tutar diye eklerler ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.