Şimdi Ara

ACİL TERCİHTE SON SANİYELER NASIL TERCİH YAPACAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ösym aday işlemlerine sitesine girdim tc ve şifremi yazdım. 2016 ösys tercihe tıkladım. Bir sayfa açıldı. Adres iletişim bilgileri en aşağıda tercih bilgileri ve 24 tane seçenek var ve hiçbiri aktif değil. Yanlarında beyaz kutular var hiç bir şey seçilmiyor şimdi ben nasıl tercih yapıcam yapabilenler nasıl yaptıklarını söyleybilirler mi?

Not: Hiç bir Üniversiteyi seçemiyorum. Ne yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatomgenius -- 4 Ağustos 2016; 21:18:23 >

• Kılavuzdan yazacagın bolumun kodunu bulacaksın. O ilk beyaz kutucuga o kodu yapıstıracaksın. O zaman oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş onu bunu geçtim ulan o kadar uzun süre o kadar erteleme yapıldı hala gerçekten son 3 saate mi bıraktın?Üstüne üstlük nasıl yapacağına dair hiç bir fikrin olmadan.Kılavuzdan kodları bulup bulup teker teker yazıcan ve alta inip onaylıcan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xds789

Kılavuzdan yazacagın bolumun kodunu bulacaksın. O ilk beyaz kutucuga o kodu yapıstıracaksın. O zaman oluyor

nasıl yani üniversiteyi seçemicekmiyiz? Önceden seçiliyordu neden böyle oldu? ve neye göre kodları yazacağız.

Not :http://www.osym.gov.tr/belge/1-26178/2016-osys-yuksekogretim-programlari-ve-kontenjanlari-ki-.html burdaki tablolardan mı seçeceğiz birde hangi kod kod nerde? Bir sürü kod var.

• kafana göre sayılar yaz o beyaz boşluklara şansına ne gelirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultimatomgenius

quote:

Orijinalden alıntı: xds789

Kılavuzdan yazacagın bolumun kodunu bulacaksın. O ilk beyaz kutucuga o kodu yapıstıracaksın. O zaman oluyor

nasıl yani üniversiteyi seçemicekmiyiz? Önceden seçiliyordu neden böyle oldu? ve neye göre kodları yazacağız.

Not :http://www.osym.gov.tr/belge/1-26178/2016-osys-yuksekogretim-programlari-ve-kontenjanlari-ki-.html burdaki tablolardan mı seçeceğiz birde hangi kod kod nerde? Bir sürü kod var.

2016 ÖSYM tercih kılavuzunda kodlar yazıyor hocam. Hangi üniversiteyi hangi bölümü istiyorsanız yanındaki kodu girin tercih sayfasındaki kısımlara, enter yapın aşağı satıra insin. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

arkadaş onu bunu geçtim ulan o kadar uzun süre o kadar erteleme yapıldı hala gerçekten son 3 saate mi bıraktın?Üstüne üstlük nasıl yapacağına dair hiç bir fikrin olmadan.Kılavuzdan kodları bulup bulup teker teker yazıcan ve alta inip onaylıcan.

daha anca karar verebildik halada verebilmiş değiliz özel mi devlet mi diye düşünüyoruz araştırıyoruz. Kolay değil kardeşim annem ve ben anamız ağladı 2 haftadır. 4 senede barajı açan birine kolay olur mu? Güç bela yapıyoruz kimse yardımcı olmuyor ösym cevap vermiyor saçma sapan işlerle ve tasarımla ne nerde belli değil bir sürü üni var onlara tek tek bakıp başarı sıralamasını puanı kontejanı na bakmak okullarını ünilerini vericeğimiz harç cart curt paralarını internetsiz evde tel internetiyle yapmak her babayiğidin harcı değil. Dershanelerde kapandı kimse yardım da etmiyor biz ne yapacağız sana soruyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ultimatomgenius kullanıcısına yanıt
    Rehberlik öğretmenim kod yazmadan okul ismi yazarak girmişti tercihleri ama kendim yapmadığım için yardım edemiyorum doğru düzgün umarım yapabilmissinizdir

• beyler dua edin iyi bir yer gelsin daha yazamadık. Şehir medipol kavram doğuş bunların hangisini birinci tercihe yazalım
  • beyler tercihleri yaptık. Herkes hakkında hayırlısı olsun inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.