Şimdi Ara

Acil toyota yaris mi yoksa hyundai i20 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 gün içinde karar vermem lazım iki araç arasında kaldım.

Hyundai i20 1.4 otomatik style paket

Toyota Yaris otomatik fun special

iki araç arasında kaldım fiyatları neredeyse aynı hyundai 4 ileri şanzımanı var ve yakıt tüketimi fabrika verisi toyotaya göre daha yüksek. Fakat i 20 yarıse göre daha cok araba gibi duruyor boyut olarak bakıldığında. Hyundai de cruise kontrol sistemi olması hoşuma gidiyor. Sorun çıkarmaması ve ikinci el satışında göz önüne alındığından sizce hangisi seçilmeli yardımcı olabilmisiniz ?

Şimdiden teşekkür ederim
    0 | |

• quote:

Orijinalden alıntı: Abonman

1 gün içinde karar vermem lazım iki araç arasında kaldım.

iki araç arasında kaldım fiyatları neredeyse aynı hyundai 4 ileri şanzımanı var ve yakıt tüketimi fabrika verisi toyotaya göre daha yüksek. Fakat i 20 yarıse göre daha cok araba gibi duruyor boyut olarak bakıldığında. Hyundai de cruise kontrol sistemi olması hoşuma gidiyor. Sorun çıkarmaması ve ikinci el satışında göz önüne alındığından sizce hangisi seçilmeli yardımcı olabilmisiniz ?

Şimdiden teşekkür ederim
    0 | |

araba alma kriteri;

-boyut olarak araba gibi durması
    -cruise kontrol olması

hava yastığının falan pek bir önemi yok zaten...

• i20 ortalama 10 lt yakıt tüketimi var bastığında da gitmiyor yariste pek performanslı değil ama en azından daha az yakıyor
    Kesinlikle yaris alırdım ben
    Hyundai eski teknoloji bol donanım düşük kalite bana göre değil sevemedim gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa giderini merak ediyorsan sahibindende filtreleme yap bak. Aynı yaştaki i20 sayısımı daha fazla yaris sayısımı daha fazla. Bana kalırsa i20 daha iyi bir araç gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Şimdiden teşekkür ederim
    0 | |

araba alma kriteri;

-cruise kontrol olması

Benzer olan özelliklerinin hepsini yazmama gerek yok sanıyorum ncap test sonuçları çok benzer.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Şimdiden teşekkür ederim
    0 | |

araba alma kriteri;

-cruise kontrol olması

Benzer olan özelliklerinin hepsini yazmama gerek yok sanıyorum ncap test sonuçları çok benzer.

euro ncap testine giren i20 nin Kaç hava yastığı var bir bak. 2016 yılında herşeyden önce güvenlik gelmeli. Mutlaka i20 bakıyorsaniz elite donanıma bakın.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Acıdım sonradan açtım blocugunu...

Herneyse bundan sonra benim konularıma yazma yeterli. Yaş farkını korumuş oluruz hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otocar

Acıdım sonradan açtım blocugunu...

Herneyse bundan sonra benim konularıma yazma yeterli. Yaş farkını korumuş oluruz hem.

Allah razı olsun. Sana tavsiye verme hatasını bir kere yaptım. Bir daha ben lisedeyken dünyaya gelmiş birine laf anlatmaya çalışmam. Rahat ol dilediğin kadar son karar konusu açabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 29 Ağustos 2016; 22:29:01 >
  • 2. aynı konu niye ?

• yarisin i20 ye göre dezavantajı bagaj hacmi, yedek parça fiyatları.
    avantajlarına gelecek olursak yakıt, kalite, diz omuz baş mesafesi.
    ben bu 2 si arasında kalsam kesinlikle yaris alırdım.
  • Doğan Görünümlü Şahin kullanıcısına yanıt
    Yaris'in diz omuz baş mesafesi i20'den daha mı geniş?

• Şuan 2012 toyota yaris kullaniyorum. Gayet memnunum aracimdan yakit yol tutus vs vs.. bana yetiyor açikcasi ama yeni i20de çok begendigim bir araba yakiti biraz fazla yakar, performans olarak da i20nin iyi oldugunu düsünmüyorum ama tasarım konfor ic dizayn felan i20 daha önde. Ben olsam i20 alirdim hocam ☺

• yaris: az yakıt, daha sağlam, daha sorunsuz
    i20: daha oturaklı, daha kaliteli, daha konforlu

tercih size kalmış
  • gyetiker G kullanıcısına yanıt
    bende araç almayı düşünüyorum o sınıfta yakın zamanda tüm bayileri gezdim.bagajı saymazsak hacim konusunda o sınıfta en başarılı araç bana yaris geldi.kağıt üzerinde bilmem ama bindiğim gördüğüm kadarıyla yaris iç hacim konusunda i20 den daha iyi.
  • 10 litre benzin yakan b sınıfı bir aracı burda övmek bu devirde akıl tutulması gibi birşey. 300 bin tl değerinde lüxs araçlarda bile yakıt ekonomisi ön planda tutuluyor. Halk aracı olarak yapılan bir araç 10 litre benzin yakıyor. Pardon benzini içiyor. Alınır diyorsunuz öylemi. O tip araçları artık üretmemek lazım ya benzin 6 tl ye gidiyor. İnsaf

• İkisi arasında tercihim kesinlikle Yaris olurdu.
  • 4 otomatik vites nasıl olur şahsen merak ediyordum. Galiba yakıt tüketiminin bir sebebi de bu..

Bu sene Corolla aldık biz; o kadar para veriyorsun seri bir araba mı hayır Toyota larin hepsi böyle ama adam en boş corolladan(muhtemelen yarislerde de böyledir) en üst avensisin full dolusunda da 7 hava yastığı standart sunuyor.. bu bile gidip 80 bine polo satıp 2 hava yastığı koyan adam ile Toyota bin müşteriye bakış açısının en güzel göstergesi bence.

İ20 daha gözünüzün alıştığı araba biçimine uyuyor daha efendi dediğiniz gibi. Auris ver hanıma gitsin gelsin ya da tek çocuklu aile sağ şeritten gidelim tıngır mıngır diyor sanki katılıyorum buna; lakin 10 l yakiyorsa i20 de kusura bakmasın...

İ20 bin 2. Eli daha fazla diye düşünüyorum. Allah dert vermesin arabayı alırken bineriz diye almak lazım... Corolla kaza bela olmazsa 10 sene götürür bizi dedik sorunsuz dedik aldık; Auris de üzmez sizi diye umuyorum.

Alternatif araba gibi olanlar Clio heachback Ler var onları düşünmediniz mi hiç görüntüye takiliyorsaniz ?

Cruise control de konya tuz gölü çevrelerine gitmuyorsaniz pek kullanacağınızı sanmıyorum. Yakıt tüketimi artıyor aksi taktirde. Mishal yokuş çıkan inen hafif rampalı otobanda gidiyorsunuz; siz kendiniz kullanmanız araba 140 ile 120 arasında salınacak ancak CC açınca 130 da yokuş aşağı hafif gaz veriyor ya da gazdan cekior. Rampaya gelince de 130 da devir az geliyor gazı sonuna kadar veriyor 130 da tutmak için benİn atiyorsunuz arkadan. CC yerine salinmayi daha çok tercih ediyorum. 140 a çikinca dip noktada ben sabit gazi versem bile araba max 120 ye düşer yokuş bittiğinde de toparlar geri; sonuç olarak CC çok da mühim değil iç Anadolu tuz gölü çevresi uzun yol yapmıyorsanız sık sık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.