Şimdi Ara

ACIL TV KARGODAN ALIRKEN NELERE DIKKAT ETMELIYIM LUTFEN IADE ALINMIYORMUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mediamarkt lg 43inc tv aldim horozlojistik verilmis ancak lg servisi ve horozlojistik aradigimda iki servis de ayri bilgi veriyor yok alinca kutuyu ac bak yok acma garantiden cikar napacam bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mtkol M kullanıcısına yanıt
    Hocam sırf bu yüzden 150 lira fazla verip bayiden aldım internetten alsam kargocuya atacaklar suçu o ona atacak bayiden aldığım televizyonda çizik çıktı direk değişim oldu işiniz zor TV yı getirirken baştan uyarin kargoculari gevur mali gibi taşıyorlar hatta videoya bile al taşırlarken kutuyu açarken

• Bana lg servisi diyorki kutuda deformasyon varsa kargocu yazsin onu sonra servis gelirse degisimi olur nasil is yapiyorlar anlamadim lg tv alanlar nasil yapti acaba

• Mtkol M kullanıcısına yanıt
    Sadece sunu sohleyeyim, kutuyu sakin acmayin, yoksa garantiden cikar. Servis acacak kutuyu, kurulumu yaparken. Bence, kutu size teslim edilirken veya teslim alana kadar ne yazik ki pek yapacakbirseyiniz yok. Kutudaki deformasyonlari urunu magazadan teslim alsaniz dahi bazi kutularda gorebilirsiniz. Cunku magazalara da bu kargolarla gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.