Kankalarım Merhaba Windowsun açılış ekranı varya hani hangi kulanıcıdan açmak istediğini soran kısım Orada Benim kulanıcımda herzaman 5 okunmamış mailiniz var yazıyor fakat ne microsoftoutlook nede outlook expres kulanıyorum bu neyin nesidir çözüm bilen varmı birde framework 1.1 yükledikten sonra bana hangi kulanıcıdan açmak istediğimi sormaya başladı bundan nasıl kurtulurum... tüm kankalarıma Saygılarımla
MAil olayını MSN den dolayı yapıyodu yanlış hatırlamıyorsam. Oradan MSN de mail linkine tıkla ve oku . Diger icin de Baslat/Calıstır a "control userpasswords2" yaz. Sifre girmek istiyosan ilk gelen penceredeki "Kullanıcı oturum açarken sifre germelidir" i kapat Logon icin default kullanıcını sec ve sifresini gir.
oturum sormasını istemiyosan denetim masası>>kullanıcı hesapları ndan asp.net yazan kullanıcıyı sil olsun bitsin ;)
Mail sorunu icin asaidaki dosyayi indirip acman: http://www.desiurl.com/bd91f Kullanici sorunu icin de: Baslat - calistir - control userpasswords2 yazip entera basip. kullanici adini secmen ve usteki ...... bir kullanici adi ve parola girmelidir secenegini kaldirman yeterli