Şimdi Ara

Acil yalan lazım DH yarın iş var (SS'Li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu akşam abimle küçük (!) bir kavga ettim. Sonuç ikimizde de ağır hasar var. Yarın staja gitmem gerekiyor yanlız bu boynu açıklayamicam. Büyük yara bandıyla kapatıcam yanlız millet tabi sorucak ne oldu orana falan filan diye. Büyük bir televizyon kanalında staj görüyorum. Orjinal fikirlerinizi bekliyorum boynuma ne olmuş olabilir ?

Acil yalan lazım DH yarın iş var (SS'Li)

• Boyuna bak

Abi kardeş birbirinizle nasıl bir fanteziniz var kardeşim Geçmiş olsun bu arada..
  • Bisikletle giderken boynun ipe takılmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Boyuna bak

Abi kardeş birbirinizle nasıl bir fanteziniz var kardeşim Geçmiş olsun bu arada..

2 senedir kavga etmiyorduk hocam bir anda patlama oldu

• kendimi asarken ip koptu de
  • fondöten falan sür.
  • kavga ettiniz anladıkta o izi neyle yaptı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ne ya insan Allah yarattı der. Nasıl kıyıyorsunuz birbirinize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat

kendimi asarken ip koptu de

şu ana kadar olanlar pek yedirebileceğim şekilde değil. İşin kötü tarafı çalıştığım yerde sadece iş arkadaşlarım yok. Benim yaş grubumda 30-40 tane kız var :D
  • bence hiç yarra bandıyla örtme kurumaz.
  • küçücük bi çizik kız arkadaşım yaptı dersin
  • nıye kavga ettınız
  • boynumda zincir kolye vardı biri geldi arkadan çekti dersin. yada bisikletle giderken uçurtma ipine takıldım diyebilirsin. daha fantezili bişey istersen at biniyordum düştüm atın dizginlerine takıldı boynum diyebilirsin, veya fetish takılıyoduk kırbaç oraya denk geldi diyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 24 Mayıs 2011; 23:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

kavga ettiniz anladıkta o izi neyle yaptı

ben ondan daha kalıplıyımda onu alta alınca boynuma tutundu tırnakları geçirdi :D sorunu çözdük fakat olan oldu işte bir anlık patlamayla büyük bir kavga çıktı
  • Bence al bi tane boyunluk tak, hem de kızlar başına üşüşür noldu diye
  • gömlek kravat giyersen zaten kapanır orası sadece yanda ufak bir yer açıkta kalır.
  • Oha
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 24 Ocak 2013; 23:39:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

gömlek kravat giyersen zaten kapanır orası sadece yanda ufak bir yer açıkta kalır.

ata bindim falan diyenler için söylüyorum bugünde stajdaydım ve eve saat 8de geldim :D

19 yaşındayım yeni kurtuldum gömlek kravattan bu sıcakta hiçbir güç gömlek kravat giydiremez. Benim bişey oldu demem lazım ama ne onu bulamıyorum. kavga ettim desem itici kaçıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan

bence hiç yarra bandıyla örtme kurumaz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.