Bildirim
acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sadece 5. viteste mi bu durum? şanzıman, baskı balata vs bi şey olabilir mi acaba -
Baskı balata bitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 den 5 e kadar tüm viteslerde 3 bin devire kadar normal gaz hızlanma ilişkisi var ama 3 bin devirden sonra araç durağanlaşıyor devir hız birbirine uymuyor -
emin misiniz acaba yarın götürücem direk baskı balata derim eğer öyleyse ? -
yüksek ihtimal baskı balata gibi geldi. araç gaz yemiyor belli bir devirden sonra. gerçi dizeller o devirden sonra zaten pek tepki vermezler ama ilk intiba baskı balata, şanzımansal bir sıkıntı gibi. tam emin olamadım. 5. viteste 100 km yi kaç devir bandında görüyor araç? -
2 binde 90 3 bin de 100 oluyor daha sonra ne kadar basarsam basayım hep 100 en fazla 110 4500 devirde 110 120 gibi oluyo ama motorun bağırmasına dayanamayıp ayağımı gazdan çekiyorum. ben filtre ve yağ değiştim 2 hafta önce araç ataklaştı çok sık hız yapmaya başladım acaba etkisi var mıdır ? -
hava filtresinden falan olsa öksürme yapar, her devirde her viteste olabilir. sıkıştırmanızdan olduğunu sanmıyorum. baskı balata gibi geliyor. siz ustaya gittiğinizde baskı balata diye gitmeyin yine de. bi test sürüşü yapsın kendisi anlamayı denesin. direkt baskı balata diye giderseniz, gerek yoksa da değiştirir sanayi ustaları. boş yere masraf. -
arkadaşlar konuyu çözdük yardımcı olması amacıyla buraya da yazacağım.
öncelikle baskı balata da en ufak sorun dahi olmadığı saptandı
daha sonra turbo test edildi herhangi bir sorun çıkmadı
sorunun yakıt pompasından olabilceği söylendi ancak bakıldığında oda sağlamdı
daha sonra ustayla yakıt eurodeisel aldık ve arabanın çalışması değişti
daha önce full depo aldığım istanbul fatih millet caddesi shell bana gazlı motorin doldurmuş pis yakıt dibe çökünce yarım depodan sonra bu arıza meydana gelmiş
kesinlikle bir daha shellden yakıt almayacağım egzozdan bildiğiniz lpg li araba kokusu çıkmaya başladı kullandıktan sonra. şimdi en sağlıklı motorini nerden alabilirim yada siz nerden alıyorsunuz ? -
valla hocam istanbulda tüm istasyonlar ve markalar aynı rafineriden alıyor benzini de mazotu da. aslında aynı ürün yani hepsi. ben eve yakın diye benzini genelde shell den alıyorum ama mazotu nasıldır pek fikrim yok açıkcası. genelde merkezi büyük istasyonlardan almakta fayda var. hem devirdaim açısından, hem de çok merkezi olunca çakallık yapamıyorlar gibi geliyor bana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X