Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim 307 1.4 hdi manuel aracım var. araçla seyir halindeyken 5. vites te 100 zor görüyor . devir saati yükselmesine rağmen hız artmıyor sorun nedir acaba ?

• sadece 5. viteste mi bu durum? şanzıman, baskı balata vs bi şey olabilir mi acaba
  • Baskı balata bitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • just sky kullanıcısına yanıt
    1 den 5 e kadar tüm viteslerde 3 bin devire kadar normal gaz hızlanma ilişkisi var ama 3 bin devirden sonra araç durağanlaşıyor devir hız birbirine uymuyor
  • hsn_33 kullanıcısına yanıt
    emin misiniz acaba yarın götürücem direk baskı balata derim eğer öyleyse ?
  • yüksek ihtimal baskı balata gibi geldi. araç gaz yemiyor belli bir devirden sonra. gerçi dizeller o devirden sonra zaten pek tepki vermezler ama ilk intiba baskı balata, şanzımansal bir sıkıntı gibi. tam emin olamadım. 5. viteste 100 km yi kaç devir bandında görüyor araç?
    2 binde 90 3 bin de 100 oluyor daha sonra ne kadar basarsam basayım hep 100 en fazla 110 4500 devirde 110 120 gibi oluyo ama motorun bağırmasına dayanamayıp ayağımı gazdan çekiyorum. ben filtre ve yağ değiştim 2 hafta önce araç ataklaştı çok sık hız yapmaya başladım acaba etkisi var mıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trivela777 T kullanıcısına yanıt
    hava filtresinden falan olsa öksürme yapar, her devirde her viteste olabilir. sıkıştırmanızdan olduğunu sanmıyorum. baskı balata gibi geliyor. siz ustaya gittiğinizde baskı balata diye gitmeyin yine de. bi test sürüşü yapsın kendisi anlamayı denesin. direkt baskı balata diye giderseniz, gerek yoksa da değiştirir sanayi ustaları. boş yere masraf.
    arkadaşlar konuyu çözdük yardımcı olması amacıyla buraya da yazacağım.

öncelikle baskı balata da en ufak sorun dahi olmadığı saptandı
    daha sonra turbo test edildi herhangi bir sorun çıkmadı
    sorunun yakıt pompasından olabilceği söylendi ancak bakıldığında oda sağlamdı
    daha sonra ustayla yakıt eurodeisel aldık ve arabanın çalışması değişti
    daha önce full depo aldığım istanbul fatih millet caddesi shell bana gazlı motorin doldurmuş pis yakıt dibe çökünce yarım depodan sonra bu arıza meydana gelmiş
    kesinlikle bir daha shellden yakıt almayacağım egzozdan bildiğiniz lpg li araba kokusu çıkmaya başladı kullandıktan sonra. şimdi en sağlıklı motorini nerden alabilirim yada siz nerden alıyorsunuz ?
  • valla hocam istanbulda tüm istasyonlar ve markalar aynı rafineriden alıyor benzini de mazotu da. aslında aynı ürün yani hepsi. ben eve yakın diye benzini genelde shell den alıyorum ama mazotu nasıldır pek fikrim yok açıkcası. genelde merkezi büyük istasyonlardan almakta fayda var. hem devirdaim açısından, hem de çok merkezi olunca çakallık yapamıyorlar gibi geliyor bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.