Arkadaşlar dun akşam arabanın iç lambasını açık unuttuğum için arabaın aküsü bitmiş gece gece akücü bulup aküyü değ,iştirdim.zaten zamanı gelmişti. aracım 2006 model polo. asıl sorun şimdi baslıyor.bugun sabah işe gelirken hava yagmurlydu. tam işe varmak üzereyken epc ışığı yandı.sonrada motor ikaz lambası yandı sarı renkte. araç su an otoparkda ne yapacağımı bilmiyorum.konu hakkında bilgisi olan varmı
quote:
Orjinalden alıntı: reginax
Arkadaşlar dun akşam arabanın iç lambasını açık unuttuğum için arabaın aküsü bitmiş gece gece akücü bulup aküyü değ,iştirdim.zaten zamanı gelmişti. aracım 2006 model polo. asıl sorun şimdi baslıyor.bugun sabah işe gelirken hava yagmurlydu. tam işe varmak üzereyken epc ışığı yandı.sonrada motor ikaz lambası yandı sarı renkte. araç su an otoparkda ne yapacağımı bilmiyorum.konu hakkında bilgisi olan varmı
merak etmeyin aracınız da önemli bir sorun yok. akü değiştiğinden araçta hata ışıkları yanmış yetkili servsi veya herhangi bir serviste aracınızı bilgisayara bağlatıp bu hataları söndürebilirsiniz. yetkili servis ücretsiz yapıyordu sanırm.
Akü değiştirildikten sonra hataları silmeleri gerekiyordu.Benim de bugün ön konsol söküldü,ESP,direksiyon kutusu ışığı yandı,cihazla hallettiler hemen.
Sorun yok yani.
2004 model corsa kullanıyoruz aküsü hiç değişmedi halada değişmesine gerek yok sizin akü erken bitmiş.
teşekkür ediyorum cevaplarınız için.akü konusunda belkide kazıklandım ölede hissediyorum zaten.bugun arabayı sanayiye bıraktım cihaza sokacaklar.umarım başka sorun çıkmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme