Şimdi Ara

Acil YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrh arkadaşlar renault kullanan insanlarsınız size danışmak istedim ben renault 9 rni 1998 model alma aşamasındayım bana bu aracı önerebilirmisiniz arabayı kısaca anlatayım metalik gri 130.000 km de orjinal lpg li satan adam ve çevredekiler motor çekişinin iyi olduğunu söylüyor 8500 fiyat biçiliyor fakat 8000 tl ye olayı kapatırım gibi geliyor sizce bu arabayı alayımmı ne dersiniz az önce doğan ile bi karşılaştırma okudum fakat kararım brodwey bulunduğum yer kış memleketi önden çekişli araç daha önceden kullandım buralarda ancak o gider bana acil bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla

• fiyat makul görünüyor..renk konusuna bırsey dıyemıyecegım fakat sızın alacagınız kasanın bır alt kasası daha cok tutuluyor dıye bılıyorum..sanırım rni en full olanı.. alınabılır araç temız ıse.. dogandan şahinden iyidir
  • valla hocam acayip tedirginim araba konusunda eski arabam komik ama süper bişeydi taki erzuruma gelene kadar burada tamircisini bulamadım el atan tamircilerde daha berbat etti arabayı arabanın markasıda moskoviç ti şu lada samaralara benziyen lerden araba resmen zırhlı araçtı içinde kendimi güvende hissediyordum lakin şimdi tırsa tırsa araba alacağım anlayacağınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_scream

valla hocam acayip tedirginim araba konusunda eski arabam komik ama süper bişeydi taki erzuruma gelene kadar burada tamircisini bulamadım el atan tamircilerde daha berbat etti arabayı arabanın markasıda moskoviç ti şu lada samaralara benziyen lerden araba resmen zırhlı araçtı içinde kendimi güvende hissediyordum lakin şimdi tırsa tırsa araba alacağım anlayacağınız.

bence kılometreye baktırırken motorun saglamlıgı ve ömrunun ne kadar kaldıgına baktırmanızda fayda var..araç alırken acele etmeyın bence..
  • hocam acele etmek bende istemem fakat bulunduğumuz yer erzurum merkez değil erzuruma 1,5 saat uzaklıktaki bir ilçenin köyündeyiz benim oğlan üzerinize afiyet biraz rahatsız 3 hafta içinde 1000 tl taksi parası verdik acelemizde o yüzden gece oğlan ateşlenir araki bulasın taksi durum bundan ibaret anlayacağın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_scream

mrh arkadaşlar renault kullanan insanlarsınız size danışmak istedim ben renault 9 rni 1998 model alma aşamasındayım bana bu aracı önerebilirmisiniz arabayı kısaca anlatayım metalik gri 130.000 km de orjinal lpg li satan adam ve çevredekiler motor çekişinin iyi olduğunu söylüyor 8500 fiyat biçiliyor fakat 8000 tl ye olayı kapatırım gibi geliyor sizce bu arabayı alayımmı ne dersiniz az önce doğan ile bi karşılaştırma okudum fakat kararım brodwey bulunduğum yer kış memleketi önden çekişli araç daha önceden kullandım buralarda ancak o gider bana acil bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla

İmzamda görülen araçtan önce, bende de "0" Km alarak kullandığım 1998 model Broadway RNI vardı. Bu aracı 4,5 yıl kullandım, sonra sattım ve 2003 yılında imzamda görülen aracı aldım.

Broadway RNI 80 BG güce sahiptir, enjeksiyonlu motoru ile çekişi karbüratörlü Broadway'lerden çok üstündür. Broadway RNI kullanırken pederde 72 BG karbüratörlü Broadway vardı. Bazen kendisiyle otomobilleri değişiyorduk. Karbüratörlü Broadway'e binince, araç gitmiyor gibi hissederdim. Buna karşılık, peder benim otomobile binince spor bir otomobil kullandığı hissine kapıldığını ifade ederdi.

Kullandığım 4,5 yıl boyunca hiçbir problem açmadı. Bu aracın -tüm R9 modellerinde olduğu gibi- bence en büyük sorunu frenleri.. Kullanırken çok dikkatli olmak, ani frenlerden ve manevralardan kaçınmak gerekiyor. Aksi taktirde, yoldan çıkmak veya spin atmak an meselesi olabiliyor.

Ancak, genel anlamda iyi bir otomobil olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca, tek nokta enjeksiyonlu olduğu için LPG uygulamalarına motor iyi cevap veriyor. Sizin düşündüğünüz otomobil de LPG'li olduğu için, LPG yönünden size sorun çıkartmaz.

Eğer otomobil her yönüyle (motor, yürüyen aksam, kaporta, boya vs.) temizse, 8.000 TL fiyat makul ve mantıklı.. Özellikle alırken, amortisörlerin durumuna baktırın. Zira, bu otomobilin amortisörleri yol tutuşun arttırılabilmesi için "gazlı" tip.. Bu amotisörler biraz nazlı ve fiyat olarak daha pahalı.. Dikkat edeceğiniz bir diğer nokta, kalorifer peteğinin durumu. Ben 4,5 yıl kullanım süresince 1 kez değiştirmiş ve servisten değişim esnasında peteğin üretildiği malzemenin dayanıklı olmaması sebebiyle 2,5 yılda bir değişim ihtiyacının doğduğunu öğrenmiştim.

Saygılar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.